Аптеки „Меаца” станаха на 2 години! Обещанието: Екип сме, допълваме се, печелят само нашите клиенти!

„Силата ни е в желанието да се усъвършенстваме. Тук сме се събрали различни хора, на различна възраст, но както природата е съвършена в своята разнообразност и различност, така и ние искаме да сме отличници в работата като екип, макар и различни. Така си помагаме, така се допълваме и така ставаме отличници. Тук не се пишат „тройки“. Тук идеалът ни е да постигнем целите си, а тази мечта означава да има един печеливш и това са нашите клиенти“.
Това бе посланието към клиентите на собственика инж. Фахри Идриз, който даде старт на рождения ден на Народни аптеки „Меаца“. Всички негови служители се събраха на купон в ресторант „Меаца“, за да отпразнуват събитието. Изключение направиха единствено фармацевтите, които бяха на смяна в денонощния обект на веригата, за да обслужват всички кърджалийци, които имат нужда от лекарства.
„Не си търсим кусурите, тук сме да се допълваме. Затова толкова хора искат да са в нашия екип. Ние сме един отбор, който се стреми да работи само и единствено за хората“, допълни Идриз.
Той събра голяма част от екипа на Народни аптеки „Меаца“ около себе си като семейство и всички заедно застанаха около тортата, която бе „само малка част“ от постиженията на тима в борбата с мотив „Ние служим на хората“.
Припомняме, че само ден преди събитието, навръх рождения си ден, Народни аптеки Припомняме, че само ден по-рано „Меаца“ откриха поредния си обект в Кърджали. Седмата аптека отвори врати в центъра на областния град. Тя се намира на ул. „Екзарх Йосиф“ № 6.
„Това е социален бизнес. Ние гоним ниски цени. С всеки изминал ден ние се стремим да сме в услуга на обществото. Човек дава на хората това, с което разполага. Ние разполагаме с добър персонал от професионалисти, които във всеки един момент могат да консултират нашите клиенти. Целта ни не е на всяка цена да се продаде даден лекарствен продукт“, заяви при старта на аптеката собственикът на фирма „Меаца“ инж. Фахри Идриз. Той пожела на персонала повече да се усмихват и да има по-малко болни. И в поредния обект от веригата клиентите ще имат възможността безплатно да си измерят кръвното и кръвната захар.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top