„Арда” влиза в битките в Суперлигата с най-високия тим

„Арда“-Кърджали стартира волейболния сезон с домакинство на тима на „Нефтохимик 2010″. От 18 часа на 17 октомври зала „Арпезос“ очаква феновете на атрактавния спорт. С този мач „терминаторите“ се впускат в боя на Суперлигата по волейбол. 5 са новите попълнения в отбора на небесносините. От ВК „Виктория Волей“ са привлечени Спас Байрев – 201 см, Васил Атанасов – 208 см и Петър Бъчваров – 205 см. Тихомир Георгиев -202 см, който доскоро игра в „Монтана“, от този сезон ще трупа точки за „Арда“.  В редиците на кърджалийските момчета се впуска и Теди Дремсизов – 195 см, който идва от бургаския „Нефтохимик“. 
„Наясно съм с противника в петък и с основния отбор на „Арда“, който съм сигурен, че ще зарадва кърджалийската публика. Момчетата имат много добри качества и потенциал. С новите попълнения кърджалийският тим става един от най-високите в Лигата. Готови сме да поднесем изненадата тази година“, лаконичен бе треньорът на „терминаторите“ Иван Халачев.
В надпреварата за първото място в Суперлигата по волейбол влизат 10 отбора. „Арда Кърджали“ ще трябва да се пребори с жестоката конкуренция на „Марек Юнион Ивкони“, „Добрич“, „Нефтохимик 2010″, „Разлог“ и ЦСКА. „Отборите са доста равностойни и „Арда“ ще намери своето място сред тях“, коментира още Халачев.
На 27 октомври предстои гостуване в Добрич, а в края на месеца, „терминаторите“ се изправят пред волейболната мрежа срещу ВК „Габрово“. 
„Искрено се надявам трибуните да пъдат пълни в петък от 18 часа, защото най-добрият ни стимул за победа е нашата публика“, допълни още Халачев.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top