Арестуваният Делчо Николов: Защо унижават деца по пътя към парламента? Защо ме поставиха в една килия с насилник на 8-годишно момиченце?

„По-силен ли е един депутат от една майка, която реагира в полза на децата, когато вижда хулигани да изтръгват от ръцете им балони, които са им били дарени с любов? Кого трябва да защити – хората, които бранят децата, или хулиганите?  Това искам да попитам след това, което се случи пред блок 3 във „Възрожденци“ на 2 октомври. Всеки може да стане депутат, но това не бива да става с плесници по ръцете на децата, които се радват на балони. Не удряйте децата, за да станете депутати!“, заяви пред 24rodopi.com малко след като напусна ареста Делчо Николов (на снимката). Той и брат му Николай бяха задържани за срок от 24 часа след спречкването между активисти на БСП и ГЕРБ във „Възрожденци“.
„Искам да попитам и един полицейски шеф дали е с чиста съвест, че докато изпълнява политически поръчки срещу двама братя, изнасилват 8-годишно момиченце и го захвърлят в безпомощно състояние до яз. „Студен кладенец“? Осемгодишното момиченце е изчезнало около 18.00 часа снощи, а е намерено след 22.00 часа. Предполагаемият насилник Осман е задържан след 23.00 часа. С него бяхме сложени в една килия. Защо?“, каза още Делчо Николов.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top