Дариха щастливо детство на малчуганите от детска градина „Щастие”

Община Кърджали и бизнесменът Фахри Идриз дариха щастливо детство на малчуганите от детска градина „Щастие“. Малките кърджалийчета от кв.“Веселчане“ вече ще се отглеждат в основно ремонтирани помещения. Над 50 000 лева отдели общината за да бъдат обновени стаите за яслените групи. Подменено и всичко:от подовата настилка до дограмата на прозорците и осветителните тела. Помещенията са шпакловани и боядисани. Санитарните възли са изцяло подновени. Ремонтът е извършен от фирма“Меаца“с управител Фахри Идриз.
Директорката на детската градина Веселина Тихомирова, посочи перфектната организация от страна на фирма „Меаца“ на ремонтните работи, както и доброто им качество. Съобразяваха се със всяко наше желание,ние подбирахме всички материали, отбеляза Тихомирова. Тя изрази своята благодарност към кмета Хасан Азис за отпуснатите средства. Имахме нужда от този ремонт.Такъв не е правен от построяването на детската градина преди 40 години,сподели Веселина Тихомирова. Тя каза също,  че бизнесменът Фахри Идриз е направил на детската градина дарение от 3000 лева за играчки и спално бельо.
Днес на скромно тържество децата рецитираха и играха за тези които създадоха уют в детската градина. Техни гости бяха Фахри Идриз и шефът на дирекция в общинска администрация Ширин Сюлейман.
Фахри Идриз похвали ръководството на детската градина за това, че е създало условия за работниците от неговата фирма да извършат качествено и в срок ремонта. Той бе много очарован от посрещането и сподели, че златно правило в бизнеса е да върнеш част от спечеленото при хората, които са те направили богат. Богатството не е в парите, а в отношенията към хората и преди всичко към децата, подчерта бизнесменът. Той припомни заслугата на кмета Хасан Азис за осигуряването на средства за ремонта.
Ширин Сюлейман посочи, че общината ще продължи с обновяването на детската градина със средства по проекти. Тя се превърна в Дядо Коледа, като донесе на малчуганите три чувала с играчки.
Малки снежинки,джуджета и танцьорки поздравиха гостите.Те ги изненадаха с малък базар на сувенири,изработени от тях. Ръководството на градината пък връчи грамоти на всички допринесли за ремонта на детското заведение.
Георги Кулов

––––––––––––––––––––––
ПАРФЮМ Christian Dior Addict 100мл за жени на СУПЕР ЦЕНА 30лв

hard admin

*

 

Top