Двама състезатели и един „недовиждащ”- 3 ПТП! 20-годишен даде на заден и… товарен „Опел” затисна мъж

Три са пътните произшествия във вторник в областта, съобщиха от полицията. Две от тях са причинени от движение с несъобразена скорост.
При движение на заден ход на ул.“Антим І“ в Кърджали „Фолксваген“ с водач Б.И.(20) блъснал паркиран товарен „Опел“, като затиснал шофьора, който бил извън автомобила. Пострадалият бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. Виновният за произшествието напуснал, без да уведоми контролните органи. Издирен е половин час по-късно. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт.
Около 13,30 часа в Момчилград автомобил „Ситроен“ с водач  С.А.(63) навлязъл в лентата за насрещно движение, преминал през тротоар и се блъснал в електрически стълб, след което се преобърнал по таван (на снимките). Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт. Екип на пожарната служба в Момчилград е обезопасил мястото на произшествието.
Около 10 часа в района на село Глухар автомобил „БМВ“, управляван от Е.Р.(25), се блъснал последователно в метална ограда и в отводнителна канавка. Водачът напуснал мястото на произшествието, без да уведоми контролните органи. Установен е след около три часа и пробата за алкохол е отчела 0,17 промила. Съставен е акт.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top