Евтино море по пощата

[img]6_d0c47.jpg[/img]
10% от цената на лятната почивка ще може да спести всеки, който закупи ваканция в пощите.

Засега офертата е валидна за хотелите на "Албена" АД по морето в едноименния курорт и Приморско. За целта трябва да закупите талон на стойност 10 лева от клоновете на пощите в страната, пише "Стандарт".
Засега те ще се предлагат в 1000 станции, обясни изпълнителният директор на "Български пощи" АД Енцислав Харманджиев. Служителите на ведомството ще получават близо 7 лв. от всеки продаден талон.

Всеки, който си закупи правото на отстъпка, ще плати с 10% по-малко за лятната си ваканция. Намалението обаче е валидно, ако я купите от офисите на "Албена" АД. Туроператорите засега не приемат талоните за евтина почивка.
В пощите все още няма да се предлагат директно ваучери, валидни за ваканцията. Ведомството обаче кандидатства за туроператорски лиценз, обяви Харманджиев. Сътрудничеството между туристическото дружество и пощите ще позволи и на желаещите да почиват в малките населени места лесно да си осигурят евтина ваканция, обясни изпълнителният директор на "Албена" АД Красимир Станев.

След получаването на туроператорски лиценз пощите ще предлагат и почивки в Турция, Гърция и Сърбия. Станциите на комшиите пък ще рекламират и ще предлагат ваканции за нашите курорти, обяви Харманджиев.

Информация:[link=http://dnes.dir.bg/] http://dnes.dir.bg/[/link]

Спасов

*

 

Top