Елисавета Кехайова е №8 в листата на ДПС за евроизборите

Елисавета Кехайова, зам.-кмет на Кърджали, е номер №8 в листата на ДПС с кандидатите за евродепутати.
ДПС представиха листата си за кандидати за представители в Европейския парламент, като първите пет имена са същите, които 24rodopi.com обяви вчера преди заседанието на Централния предизборен щаб на движението.
Първа в листата е Филиз Хюсменова, втори – Делян Пеевски, трети – джебелчанинът Неджми Али, четвърти – Илхан Кючюк. Пета е Искра Михайлова, шести е Станислав Анастасов. На седмо място е Айсун Авджиев, на осмо – Елисавета Кехайова, на девето – Севим Мусак. Десети е Яшар Асан, следват Дениз Хайрула, Андрей Георгиев, Хами Хамиев, Анна Благоева, Александър Несторов, Алисе Хасанова и Мустафа Карадайъ.
„Листата ни е млада, балансирана, силна. Тя представя доста интересни баланси между принципа на приемствеността, на промяната. Потърсили сме баланса между половете. Застъпили сме регионалния баланс. Това е букет от основните етноси. От тази листа ние очакваме да превърне в практика наслова на нашата предизборна кампания „ДПС в Европа, Европа в България“, посочи председателят на ДПС Лютви Местан.

Елисавета Кехайова е родена на 10 юли 1981 година в Смолян. Бакалавър по Българска филология. Магистър по Психология на Социалните дейности.

Владее английски. Семейна с едно дете.

hard admin

*

 

Top