Елитът на ДПС отбеляза Курбан Байрам в Черноочене

В четвъртия ден от Курбан Байрам и за пръв път след проведените парламентарни избори на 5 октомври, партийният елит на Движението за права и свободи от област Кърджали се събра за да си честити най-големия мюсюлмански празник. Тази година домакин на празника бе Община Черноочене.
Събитието се проведе в местния ресторант „Туинс“ и бе уважено от областният лидер на ДПС Бахри Юмер, новоизбраните депутати от кърджалийската листа на Движението, общинските кметове, председатели на Общински съвети, кметове на населени места и представители на неправителствени организации.
Гостите бяха посрещнати от председателя на общинския съвет на ДПС в Черноочене Бедрие Газиюмер и кмета на общината Айдън Осман.
„За нас е изключителна радост, че след успешно проведените избори сме домакини на това събитие. Ние отново запазихме традицията да постигнем високи резултати на територията на общината и областта“, заяви пред гостите кметът Айдън Осман. От името на общината той поздрави присъстващите с големия мюсюлмански празник Курбан Байрам.
Председателят на Областния съвет на ДПС Бахри Юмер също поздрави присъстващите със свещения празник Курбан Байрам и постигнатите успехи на изборите.

На срещата бе отслужена молитва за здраве и берекет от районния мюфтия Бейхан Мехмед.

Снимка: Исмет Исмаил
hard admin

*

 

Top