Ердинч Хайрула и Мустафа Ахмед: Това е вот за икономическото развитие и финансова стабилност

„Гласувах за икономическото развитие и финансовата стабилност на България. За  хората е добре да се запази приемствеността в управлението“. Това заяви кандидатът за народен представител от листата на ДПС за 9 МИР-Кърджали Ердинч Хайрула, който упражни правото си на глас в родното си село Прогрес, Момчилградско. Хайрула дойде да гласува, придружен от сина си Волкан и малката си щерка Дилек.
„Не трябва да се допусне завръщането на проблематични коалиции и авторитарни модели на управление. За България и хората е добре да се запази приемствеността в управлението. Това е другото предизвикателство. Нашата политика ще продължава да бъде насочена към малките населени места. Такава е и европейска политика за намаляне на диспропорцията между регионите“, каза още той на излизане от избирателната секция.
Хайрула добави още, че отношенията между държавата и бизнеса трябва да бъдат сложени на друга основа. „Държавата трябва да се превърне в коректен партньор. Това може да стане с подобряване на нормативната регулация на междуфирмената задлъжнялост, ограничаване на административния рекет върху бизнеса и корупцията“, бе категоричен кандидатът за народен представител от ДПС.
„Моят вот е за връщане на доверието на хората към политиците и политиката. Трябва да продължим това, което започнахме. Имаше ръст на икономиката, нещо което не се е случвало от години. За това трябва да работим. Аз гласувах за бъдещи по-добри дни за Кърджали и региона, за това хората да остават тук, а не да търсят своето щастие в чужбина. Всичко това може да се случи при едно стабилно правителство, което да гарантира финансова стабилност и икономически растеж“, заяви минути след като пусна своята бюлетина и Мустафа Ахмед. Кандидатът за народен представител от ДПС упражни правото си на глас в секция в квартал „Гледка“.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top