Ефрем Моллов: Археологът Овчаров целува ръка на Доган, за да го направят директор на музея!? Нека каже за работата си с иманярите

„Български или византийски историк е Николай Овчаров? Участва ли в тъмни схеми с иманяри и какво прави с милионите, които получава за Перперикон? Професор ли е той наистина и в кой университет преподава? Навежда ли се г-н Овчаров на ДПС и целува ли ръка на Ахмед Доган, за да наследи на поста директор на Националния исторически музей (НИМ) Божидар Димитров?“, тези журналисти зададе пред журналисти лидерът на новоучредената партия „Патриотично обединение за многообразие, автентичност и култура“ (ПОМАК) Ефрем Моллов.
Той поиска да се разбере и дали Овчаров е масон и известен ли е в определени кръгове като „Цар Шишман“.
По този начин Моллов разкри откъде идва атаката срещу него и съратниците му.
Той разкри, че има информация, според която археологът е дал обещание пред лидери от ДПС да прикрие нелицеприятни факти за управлението на своя предшественик Божидар Димитров, когато той бъде пенсиониран и той заеме поста му.
Запитан има ли доказателства за подобна договорка, Моллов отвърна, че разполага с такива и ще ги предостави когато и на когото е необходимо.

––––––––––––––––––––––
Остави се свежия бриз да те залее с Light Blue от D&G за жени 30лв

hard admin

*

 

Top