Жени Стайкова – шеф на НЦОЗА?

Шефът на Регионалната здравна инспекция (РЗИ) в Кърджали доц. д-р Жени Стайкова е новият директор на Националния център по обществено здраве и анализи (НЦОЗА), съобщиха за 24х7 Родопи“ източници от здравното министерство.
Доц. д-р Стайкова е дипломирана в Ленинградски санитарно-хигиенен медицински институт, в последствие специализирала в Москва и защитила дисертационен труд за качеството на околната среда и здравния риск в района на град Кърджали.
Стайкова, която е била и кандидат за депутат от БСП в Кърджали, бе номинирана и за зам.-министър през есента на м. г., но вътрешно-партийните боричкания попречиха на назначението.
Жените социалистки не забравиха здравните работници в Кърджали
 За поредна година жените социалистки не забравиха здравните работници в Кърджали. По повод Световния ден на здравето, от името на народния представител Милко Багдасаров и от свое име те поднесоха цветя и картички с поздравителен адрес на работещите в сферата на здравеопазването.
„В този ден нека всички те приемат нашето огромно „Благодаря“ за грижите и всеотдайността, които полагат упражнявайки благородната си професия“, категорични са дамите социалистки.
hard admin

*

 

Top