Задържаха 3-ма кърджалийски наркопласьори с 1 кг амфетамин

В рамките на месечна операция са задържани шест лица за наркоразпространение – арестувани са три лица от Кърджали, известни на МВР с регистрации от различен кръг престъпления, заяви пред журналисти главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров.
Задържаните са най-ниското ниво, поясни той. Служителите на реда задържали още две лица, като техни връзки.
„В първия случай, при извършените действия по разследването е намерен и иззет найлонов плик с прахоообразно вещество около 1 кг наркотик амфетамин, отделно зелена тревна маса, мобилни телефони. Лицата са от Кърджали“, допълни той. Лазаров каза, че при втория случай – при реализация на сделка за наркотични вещества са задържани две лица от Димитровград. Намерени са наркотични вещества, телефони, пистолет, даже телевизорът им е иззет.
Вчера сме реализирали последния етап от операцията – беше задържан снабдителят на цялата група в района на плевенския град Долни Дъбник, каза още той. По думите му, са иззети наркотични вещества – около 1 кг амфетамини са иззети при процесуално следствените действия, електронна везна, смесителна стъклена колба, сим-карти и мобилни апарати. В рамките на операцията са разбити три нива на престъпната група и дейността им е пресечена, подчерта Лазаров. 

––––––––––––––––––––––
ПАРФЮМ Christian Dior Addict 100мл за жени на СУПЕР ЦЕНА 30лв

hard admin

*

 

Top