Запалиха микробуса на гаджето на Синбад – един от обвиняемите за обира на трезора в Кърджали

Запален тази нощ е бил микробус на приятелката на криминално проявения перничанин Росен Драгомиров-Синбад, който е сред обвинените за обира на обществения трезор в Кърджали, извършен в първите дни на тази година, съобщава „Струма“.
Заедно с микробуса е унищожен и товарен автомобил. Инцидентът е станал призори на 30 декември, около 5 часа в пернишкия кв. „ Мошино“. По данни на полицията са унищожени бус „Мерцедес Спринтер“ и товарен автомобил „Мерцедес“.  Бусът е собственост на 38-годишната Богдана С., а камионът – на С.С. на 36 години, съобщават от полицията. Причината за пожара не е установена, като една от предполагаемите версии е умисъл.
Близки до разследването съобщиха, че собственичка на буса е приятелката на Синбад, с която той живее на семейни начала – Богдана, а собственик на камиона е нейната сестра.
Росен Драгомиров-Синбад е криминално проявен. Той е от групата на показно убитите местни наркодилъри Николай Христов–Хайо и Петър Крумов–Пупи. В края на януари тази година Синбад бе арестуван заради трезора в Кърджали. За същия обир бяха повдигнати обвинения и на пловдивчаните Славчо Мегеров-Магера и Хубен Митев, на Валентин Кирилов-Пуйката и Явор Славянов-Циката от Перник.
hard admin

*

 

Top