Заради несъобразена скорост: 19-годишен с „Фолскваген“ излетя от пътя край Момчилград, бетоновоз се преобърна до Звездел

Три са пътните произшествия вчера на територията на областта. Леко са пострадали двама водачи.
Бетоновоз се преобърнал по пътя между село Звездел и Момчилград вчера около 8 часа. При движение с несъобразена скорост товарният влекач навлязъл в лентата за насрещно движение и попаднал в канавка. Шофьорът на колата М.Г./54/ бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен. Екип на пожарната служба в Момчилград обезопасил мястото на произшествието и почистил платното от разлято гориво.
Също поради движение с несъобразена скорост по пътя между село Садовица и Момчилград водачът на лек автомобил „Фолксваген“ С.А./19/ загубил контрол над управлението и колата излязла извън пътя. Шофьорът бил прегледан в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободен. В землището на село Аврен „Фолксваген“ с водач Д.Е./18/ навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал „Форд“. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.
Контейнер за смет е горял вчера около 10 часа в кв.“Възрожденци“ в Кърджали. Екип на пожарната служба в областния център загасил огъня. Няма нанесени материални щети.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top