Звезделина затаи дъх пред bTV

  • Явно Валентина Хасан неправилно е запомнила думите на песента от малка, оправдава я техническият сътрудник в кметството

"Радка ПЕТКОВА
Валентина Хасан от София, чийто съпруг е от кърджалийското село Звезделина, се появи за пореден път в националния ефир. Тя беше поканена, този път като гост на световноизвестния формат “Мюзик айдъл” 2 веднага след участието си в сутрешния блок на bTV вчера. В интернет клипът с наивната интерпретация на попхита на Марая Кери е гледан повече от 710 000 пъти. Качен е в най-популярния сайт за видеообмен You tube.

Познати и роднини на семейството на Валентина и Юсеин Хасан са доволни, че Звезделина си има вече своя звезда. Наскоро в селото е идвал екип от “24 часа”, а преди това и от bTV. За последен път Валентина е била в родното място на мъжа си преди 20 дни. Дошли на почивка, казаха ни в сградата на кметството, в която намерихме и близки на самоуката певица. Феиме Мехмед, която е била на сватбата й, казва, че момичето е било добро и кротко. Весело. Пеела дори на "собствената си сватба. Феиме е разбрала за интереса към нея от вестниците, които получават в кметството. В Звезделина уважават Валентина, защото знае как да общува с хората. Проявява човещина. Не е редно да й се подиграват, категорична е Фаиме. Момичето няма опит на сцената.
Техническият сътрудник Ренгинар Ахмед е на мнение, че Валентина не е пеела правилно на английски, но явно така е запомнила думите от малка. Гласът на Валя е по-подходящ за народни песни. Талант има, има и глас. Чули са, че и музиканти от Испания проявяват интерес към нея.
63-годишната свекърва Мюневер Мюмюн, която живее на ул. “Каменица” 12 , е доволна от младата си снаха. Смята, че може да пее и е хубаво, че го прави, щом иска. Когато се запознала с Юсеин, учила за адвокат.

[center][/center]

източник: в. Нов Живот
информация: [link=http://krumovgrad-bg.com]http://krumovgrad-bg.com[/link]

hard admin

*

 

Top