Звезди подадоха ръка на Тинка (снимки)

Космическият глас на Валя Балканска звуча в Кърджали. На сцената излязоха фолк звездите Соня Немска, Галин, Николай Славеев и много други изпълнители. Аплодираха ги от 7 до 77-годишни кърджалийци и всеки един от тях се молеше за здравето на Тинка Гачева.

Благотворителният концерт „Да помогнем на Тинка“ се състоя в Дома на културата.
Както вече 24rodopi.com писа, младата майка на две деца от Кърджали – на една и на пет години, се бори с тежка форма на рак. Тинка страда от лимфом на Хочкин. Семейството е започнало лечение в турска клиника, но за да продължи борбата за живот, се нуждае от непосилни за него средства.
„Може би Господ праща изпитания, трябва да ги посрещаме и да се борим с тях“, казва Тинка Гачева. Тя е на 29 години, изпитала е щастието да стане майка на два пъти, сега се опитва да надвие съдбата да не загуби децата си.
Космическата Валя Балканска откри концерта с китка родопски песни в съпровод на гайдаря Петър Янев. „Път да имаме, любов да имаме, живот да имаме“, пожела Валя Балканска.
В благотворителната вечер взеха участие едни от най-обичаните български изпълнители: Галин, Соня Немска, Blagovest BIX Handzhiev, Иги Андровски, Борислав Костадинов (а.к.а Тариката) E.C.C.C (East Coast Cash Crew, Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, Искрен Пецов, EVA, Формация Оркестър Иван Паскалев, Сезен Мустанова, Христо Кръстев, Теди Петрова, Синан Садула и др.
24rodopi.com
Снимки: Георги Кулов
hard admin

*

 

Top