Изнасилвачът на 8-годишното момиченце: Напих се и ми се прииска секс!

„Напих се и ми се прииска секс“, това е заявил след задържането си психопатът Осман. Той вече е в Държавната психиатрична болница в Кърджали, а изнасиленото 8-годишно момиченце – в пловдивска клиника.
Както вече 24rodopi.com писа първи в петък, той беше арестуван за изнасилване на 8-годишно момиченце на брега на язовир „Студен кладенец“.
В 23.00 часа на 2 октомври Осман бил докаран в полицейското управление в Кърджали. Той се гаврил с момиченцето между 18.00 и 20.00 часа в землището на село Калоянци.
Осман примамил детето и го повел към язовира.
Арестуваният е от влиятелен род и хората в Калоянци се опасяват, че случаят ще бъде потулен. Срещу извършителя е образувано досъдебно производство. Работата по случая се ръководи от Окръжна прокуратура.
Момиченцето е настанено в Хирургията на Университетската болница „Св. Георги“ в Пловдив с множество разкъсвания и травми. То е във втори клас и всеки ден пътувало с автобус до училището в Перперек.
„Има образувано досъдебнопроизводство по случая“, заяви изпълняващата функциите на окръжен прокурор на Кърджали Димитрина Делчева. Обвинението е по чл. 152 от Наказателния кодекс за съвокупление с лице от женски пол, ненавършило 14 години. „С определение на съда привлеченият като обвиняем е настанен за изследвания в психиатрично заведение“, каза още Делчева. Тя допълни, че предстои да бъде извършена съдебно-психиатрична експертиза, след което ще се прецени как да се процедира в случая.
Случаят „Психопатът Осман от Калоянци“ е идентичен със сексуалната гавра на Стойчо Каубоя от улица „Стадионска“ в Кърджали. За сексуално насилие над дете 62-годишният клошар получи условна присъда.
Как полицаите разкрили Осман и всичко за случая – четете по-късно тук и в новия брой на всекидневника „24х7 Родопи“
hard admin

*

 

Top