Изнасиленото от психопата Осман 8-годишно момиченце е преведено в Пловдив, престъпникът е в Психиатрията

8-годишното момиченце, изнасилено от психопата Осман и захвърлено в безпомощно състояние на брега на язовир „Студен кладенец“, е преведено в пловдивска клиника, съобщиха за 24rodopi.com медици.
Както вече писахме в петък, Осман бе арестуван към 23.00 часа в четвъртък. Той се гаврел с момиченцето между 18.00 и 22.00 часа на 2 октомври в землището на село Калоянци.
Осман прималил детето и го повел към язовира.
Арестуваният е от влиятелен род и хората в Калоянци се опасяват, че случаят ще бъде потулен. В момента Осман е в ареста. Срещу извършителя е образувано досъдебно производство. Работата по случая се ръководи от Окръжна прокуратура.
Насилникът е привлечен като обвиняем за съвокупление с лице от женски пол, което не е навършило 14 години, при което е употребена сила. На жертвата е назначена съдебно-медицинска експертиза, а на извършителя – съдебно-психиатрична. Адвокати смятат, че Осман ще бъде освидетелстван и ще се лекува дълго време в Психиатрична болница.
В момента той временно е настанен в Държавната психиатрична болница в Кърджали.
Случаят „Психопатът Осман от Калоянци“ е идентичен със сексуалната гавра на Стойчо Каубоя от улица „Стадионска“ в Кърджали. За сексуално насилие над дете 62-годишният клошар получи условна присъда.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top