Изнасиленото 8-годишно момиченце: Направих се на умряла, но Осман пак се върна!

„Направих се на умряла, той пак се върна“, така 8-годишната Джансер разказа за насилника си Осман от Калоянци. Както първи 24rodopi.com съобщи, Осман изнасили момиченцето близо до язовир „Студен кладенец“ на 2 октомври.
Малката Джансер и родителите й участваха в „Предаването“ по Tв7. Разказът на момиченцето беше накъсан и объркан, още повече, че то говореше на турски, а в ролята на преводач беше баща му Искрен.
Джансер си спомня, че психопатът Осман я викал да дойде с него, уж че ще я води при баща й. Тя му отговорила, че ще се оплаче на родителите си и полицията. Тогава Осман почнал да я души. След това Джансер не помни нищо. Вероятно е изгубила съзнание при душенето. Когато се събудила, дрехите й били свалени. „Когато се събудих, първо не ме болеше корема, после ме болеше“, обясни тя.
Родителите Искрен и Мария допълниха ужасяващия разказ. Когато започнало търсенето, кметът и местният полицай помогнали за намирането на Джансер. „Кметът пристига, носят детето на ръце, кърваво“, посочи бащата. Кръв имало навсякъде – по ръцете, по панталона. По думите на майката, детето било с разкъсан ректум и се наложило зашиване в болницата. „И дете няма да има“, добави тя.
Когато открили момиченцето, то било в съзнание. Според бащата, Осман не е луд – „Прави се на луд“. Рой се разгневи на институциите в България и попита, ако това се беше случило в Германия, където са децата на Осман, дали реакцията би била същата. „Трябва за такива хора да има хайка – хайка за вълци“, викна разяреният баща със сълзи на очи. „Цялото село сега събира подписи. Детски смях няма в селото. На такъв не се прощава. На такъв мястото е само в затвора“, категоричен беше той.
Накрая родителите намериха сили да благодарят на местния полицай и кмета, които „направили невъзможното“ да намерят захвърлената им дъщеря, пише по темата „Блиц“.
„Осман има сериозно заболяване. Майка му също е болна. Може би е наследствено. Осман живее само с майка си. Навремето е бил женен, има едно дете“, поясниха за 24rodopi.com жители на Калоянци.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top