Ирина Караджова става областен управител на Кърджали, ако мине формулата 14-3-2

Регионалният координатор на НФСБ Ирина Караджова ще бъде предложена за областен управител на Кърджали, ако мине формулата 14-3-2 на новото правителство. Това довериха за 24rodopi.com от коалицията „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“. Караджова бе водач на кандидат-депутатската листа на патриотите в Кърджали и постигна 4-ти резултат в града край Арда.

Патриотичният съюз изпреварва в Кърджали Реформаторския блок по гласове и влияние.
Ако се стигне до правителство на ГЕРБ-Реформаторски блок-Патриотичен съюз, то щяло да бъде във формат 14-3-2, гласят прогнозите на политическите формации в последните три дни. ГЕРБ ще има 14 министри, „Реформаторите“ – трима, „Патриотите“ – двама. Пропорционално щели да бъдат разпределени и областните управители, като лидерът на Националния фронт за спасение на България (НФСБ) щял да настоява да получи областите Бургас, Кърджали и регион в Северна България. „В Кърджали сме 4-ти, което е добра атестация за Караджова и екипа й“, казаха от „Патриотичния фронт“.
Ирина Караджова е завършила ПУ „Паисий Хилендарски“ със специалност българска и английска филология. От 2006 година работи в телевизия СКАТ и е ръководител на медията в град Кърджали. От 2012 г. е регионален координатор на ПП НФСБ.
„Ирина Караджова води непрекъсната и непримирима битка срещу антибългарската политика на ДПС в този регион, както и срещу наглите опити за ислямизиране на Кърджали и Родопите. Има много каузи, срещу които води битка: звуковия терор от джамията в Кърджали, незаконната джамия в Златоград, както и текето на Енихан баба на връх Свобода, бъдещия строеж на поредната джамия в Кърджали“, обявиха от „Патриотичния съюз“.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top