Като в „Мъжки времена”!? Трима мъже отвлякоха "булка", търсят ги в 4 области

Разказът „Мъжки времена“ на Николай Хайтов бе „поставен“ на кърджалийска сцена, а изпълнението му влезе в полицейската хроника на региона.
Трима мъже, отвлекли 27-годишна от чернооченско село, са установени и задържани в РУП-Кърджали в неделя. Престъплението било извършено в събота малко след 17 часа, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Жената била пресрещната на улицата, принудително качена в автомобил, след което похитителите изчезнали в неизвестна посока. След подадения сигнал и извършените издирвателни действия на териториите на полицейските управления в Кърджали, Хасково, Асеновград и Чепеларе е била установена похитената. Тя била държана в чепеларско село около 5 часа и успяла да избяга и сама да стигне до полицейското управление в куротното градче. Тя била на 27 години от чернооченското село Каняк.
При допълнителните издирвателни действия в землището на село Житница бил открит автомобилът „Фолксваген“, с който било извършено отвличането. В неделя криминалистите задържали и тримата автори на престъплението – О.Ф.(29), Б.Ф.(30) и Ш.Ш.(22). По първоначални данни единият от групата пращал годежари при 27-годишната жена, но след като не получил желания отговор, организирал отвличане. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава.

––––––––––––––––––––––
Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75мл за мъже на ЦЕНА от 30лв.

hard admin

*

 

Top