Кърджали дава 14 663 лева на Волен Сидеров, парите стигат само за 4-дневен престой в Париж

През 2014-та година Волен Сидеров и партия „Атака“ ще получат за всеки глас от 9-ти Кърджалийски многомандатен район 14 663 лева, които средства ще му стигнат само
за 4-дневен престой в хотел „Морис“ в Париж.
14 663 лева ще бъда държавната субсидия за всеки от получените 1 333 гласа на парламентарните избори през май 2013-та, разкриха за 24rodopi.com бивши активисти на „Атака“ в Кърджали.
След серия от снимки на Волен Сидеров в Куба и Франция, тази сутрин по БТВ Валентин Касабов от Националния фронт за спасение на България показа документи за друг луксозен воаяж на лидера на „Атака“ в Париж от миналата година – освен онзи в хотел „Четири сезона“. Според новите документи Сидеров е пръснал 14 000 евро в хотел „Морис“ за 7-дневен престой заедно със своя приятелка. Най-вероятно това е най-сексапилната депутатка в това Народно събрание – Деница Гаджева.
От „Атака“ категорично отричат да са плащани подобни суми при пътувания на лидера в чужбина. В момента Сидеров е в Китай и не е коментират атаката срещу него.
Общо 763 444 лева ще получат през следващата година като държавна субсидия на получен глас от Кърджалийско четирите партии в парламента.
Припомняме, че 69 404 жители на региона дадоха гласовете си на предсрочните избори през месец май за БСП, ГЕРБ, ДПС и „Атака“.
Снимките на Сидеров, разпространени от агенция Пик, вероятно са откраднати от лаптопа на Деница Гаджева и продадени на душмани на патриота.
hard admin

*

 

Top