Кърджали събра 1100 лева за нуждаещи се, благотворителният базар се открива утре

Във вторник от 17.00 часа в Дома на културата в Кърджали ще се състои благотворителният базар по случай Коледа и Нова година, напомнят от областната администрация.
Ученици от повече от 20 учебни заведения ще предложат рисунки, пана и сувенири. Със събраните средства ще бъдат подкрепени семействата на 3-годишния Мехмед и 11-месечния Божидар от община Кърджали, 22-годишния Кирил Къров от община Момчилград и дете със сърдечно заболяване.
3-годишното дете от кърджалийско село е със заболяване, известно като стъклени кости. 11-месечното момченце е с трансплантиран черен дроб. 22-годишният момчилградчанин Кирил Къров е с травма на гръбначния мозък, причинена при  скок от скала като ученик.
Благотворителната кампания се провежда за поредна година под патронажа на областния управител на Кърджали.
Сметката, по която се набират дарения е на организацията на тампилиерите. Тя ще бъде използвана само за целите на кампанията и закрита  в края на януари  2014г.
„Само за броени дни по сметката са постъпили над 1100 лева. Областният управител на Кърджали Бисер Николов благодари на дарителите!“, обявиха от администрацията на Николов.
 
Сметката:
Първа инвестиционна банка – клон Кърджали

Титуляр – ОРТЙ – ВЕЛИК ПРИОРАТ БЪЛГАРИЯ
IBAN – BG05FINV91501216048975
Банков код – FINVBGSF

 
 

––––––––––––––––––––––
Armani Acqua Di Gio Essenza EDP 75мл за мъже на ЦЕНА от 30лв.

hard admin

*

 

Top