Лютви Местан даде мъжка дума: Ако ДПС управлява, държавата ще бъде партньор на бизнеса

Ако следващото управление зависи от ДПС, държавата ще се превърне в надежден и коректен партньор на частния  бизнес, даде мъжка дума председателят на ДПС Лютви Местан пред представителите на бизнеса от област Кърджали. Взаимодействията  между политиката и бизнеса трябва да са прозрачни, коректни, легални, допълни той.

Традиционната среща на ДПС с бизнесмени от региона се проведе във вторник вечерта. Над 500 представители на деловите среди препълниха залата на комплекс „Маказа“ в Момчилград.
Срещата беше окачествена като подадена ръка към бизнеса. Сред приоритетите на ДПС са и малкият и среден бизнес, които произвеждат по-голямата част от брутния вътрешен продукт и играят важна икономическа и социална роля в развитието на обществените процеси. Равноправни възможности за участие в инвестиционния процес, намаляване на административната тежест, подобряване на условията за финансиране, редуциране на разрешителните режими са част от мерките в това направление, залегнали в платформата на ДПС .
Кметът на Кърджали инж.Хасан Азис, който водеше срещата, представи листата на ДПС за Кърджалийски регион.Освен кандидатите за народни представители, на срещата присъстваха евродепутатите Неджми Али и Илхан Кючук, както и бившите зам.-министри Бюрхан Абазов и Юнал Тасим.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
hard admin

*

 

Top