МДПС-Кърджали: Айхан Етем стана депутат навръх рождения си ден

Зам.-председателят на Младежко ДПС Айхан Етем, втори в листата на ДПС за 6-МИР Враца, стана депутат, потвърдиха новината на 24rodopi.com от младежката формация на Движението.
Етем заемаше също шеста позиция в листата на Движението за 9 МИР-Кърджали. Той влиза в 43-ото Народно събрание, след като водачът на листата от ДПС във Враца Камен Костадинов, който печели мандат и във Велико Търново.
Решението на ЦИК от 12.10.2014 г. се превърна в двоен празник за Айхан Етем навръх 28-годишния му рожден ден, отбелязват от МДПС – Кърджали. Той е роден в Кърджали, завършил е „История“ във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“ и „Разработка и управление на европейски проекти“ в Института за следдипломна квалификация към УНСС – София. От 4 години насам е изпълнителен директор на сдружение на общини  „Толерантност“.
Ресорът му в Младежко ДПС е „Обучения и младежко предприемачество“. Смята, че бъдещето на България силно зависи от насърчаването на предприемаческия дух у младите хора. В тази посока един от приоритетите му през следващото Народно събрание е ориентирането на младите към предприемачеството като мярка за подобряване на икономическата ситуация в региона и в страната. Убеден е, че България има нужда от политическа стабилност  за да може да  се преодолее политико-икономическата криза в страната, чрез привличане на инвестиции и разкриване нови работни места.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top