Милко Багдасаров: Скъпи приятелю, кажи ми къде сгрешихме и какво искаш да се промени. Така ще бъде честно!

Милко Багдасаров, водач на кандидат-депутатската листа на коалиция „БСП – Лява България“ в 9-ти Кърджалийски многомандатен район, написа открито до избирателите.
24rodopi.com публикува обръщението:
Скъпи приятелю,
            Аз не съм сигурен дали си гласувал или не за мен на преминалите парламентарни избори, но искам да ти благодаря. Ако си повярвал в  искреното ми желание заедно с теб да променим Кърджали и областта, и живота на хората в него към по-добро, и си гласувал, искам да ти обещая, че нашите идеи няма да загинат. Ние искаме социална справедливост и равен шанс за всеки човек в България. Това не са кухи фрази, а ангажимент, че ще работим да го няма социалното неравенство, което се създаде в България през последните 25 години. 
            БСП получи оценката на избирателите. Това е урок, който ние ще разчетем правилно. Българският народ иска справедливост и човешка солидарност и ние няма да предадем хората, които ни повярваха . Благодаря ти, ако си гласувал за мен!
 Благодаря ти, и ако си гласувал за друг. Истинските приятели трябва да имат силата да си казват истината. Кажи ми къде сгрешихме и  какво искаш  да се промени.Така ще бъде честно!

Твой Милко Багдасаров.

hard admin

*

 

Top