Мишо Шамара, Релето и Тариката събират средства за лечението на Христина

Благотворителният концерт е на 20 декември в Дома на културата
 
Благотворителен концерт за събиране на средства за лечението на Христина Стайкова се организира от  кърджалийци с големи сърца.
За няколко дни главният „виновник“  за милосърдната инициатива Борислав Костадинов успя да осигури за концерта участието на  Мишо Шамара, Михаил Мирчев – Релето, танцови състави и поп изпълнители от областния град. Небезизвестния ни съграждани Борислав, познат още като Тариката, също ще изпее най-популярните си рап парчета. Той и другият инициатор за концерта – Георги Кючуков споделят, че входът за концерта ще бъде символичен – 2 лева.

„Целта е максимален брой хора да дойдат в салона на Дома на културата и да покажат съпричастността си към Христина, която води борба с най-коварната болест-рака. Тя е мой много скъп приятел и искам да й помогна финансово. За съжаление, аз също не разполагам със средства и затова реших, че всички кърджалийци заедно, можем да вдъхнем надежда на Христина, че нищо още не е изгубено за нея. Искам препълнената зала да е подаръкът, който да ми донесе Дядо Коледа.“ казва видимо развълнуван Борислав.

Благотворителният концерт ще се състои на 20 декември от 18.00 часа в Дома на културата.

––––––––––––––––––––––
ПАРФЮМ Christian Dior Addict 100мл за жени на СУПЕР ЦЕНА 30лв

hard admin

*

 

Top