Младежите от ДПС обявиха конкурс за послание за Международния ден на толерантността

Общински съвет на Младежко ДПС – Кърджали обявява конкурс за послание за Международния ден на толерантността – 16 ноември.

Основна цел на кампанията е насърчаването на толерантността и разбирателството между хората. Младежката структура на Движението залага на позитивното отношение, толерантността, независимо от техния етнос и религия.

В условията за участие се включват млади хора на възраст до 35 г., с послание, да е естетически и езиково издържано. Описанието на толерантността трябва да съдържа най-много шест думи.

Желаещите да участват в надпреварата за послание на Младежко ДПС – Кърджали за Международния ден на толерантността могат да изпращат своите послания до 15 ноември 2014 г., на имейл mdpskardzhali@gmail.com, както и на фейсбук страницата на Младежко ДПС – www.facebook.com/mdpskardzhali.

На 15 ноември експертно жури ще разгледа и оцени слоганите, начело с кмета на община Кърджали инж. Хасан Азис. Победителят ще бъде обявен на 16 ноември на сайта на Младежко ДПС и във фейсбук страницата на младежката организация.

Авторите на посланията, класирани на първите три места, ще получат парична награда в размер на 300 лв. за първо, 200 лв. за второ и 100 лв. за трето място.

След приключването на конкурса в обновения парк „Арпезос-Север“ ще бъде отворена плоча с посланието, получило най-много подкрепа.

Младите хора от ДПС съобщиха, че всички послания ще бъдат препращани чрез есемеси и имейли до техни връстници от различни краища на света.

24rodopi.com

hard admin

*

 

Top