Мюмюн Искендер: Заповядайте на безплатна минерална баня!

Обновената общинска баня в Минерални бани отвори врати за посетители. Лентата преряза кметът на общината Мюмюн Искендер.
„Знаете, че това бе един от сериозните проблеми през последните 2 години, който дърпаше назад посещенията на почиващите в националното курортно селище. Днес е паметен ден, защото тази сграда е построена през 1932 г. и досега не е имало по нея такъв ремонт. Видяхме от един човек, който режеше много ленти и на нас ни дойде мерака, не че го искаме много, но това е просто церемония. Още утре ще направя група, която да мине в петък, събота и неделя през неделния пазар в Димитровград, която да разпространи съобщения. Знаете, че на този пазар идват хора от цялата страна и освен медиите, които са тук, ще използвам и тази възможност“, заяви кметът Искендер. Той смята, че през 2014-та година пускането на банята ще удвои посещенията в Минерални бани.
„Аз и Общинската администрация минахме през големи перипетии в последните две години, но успяхме да се преборим и банята ни бе върната като общинска собственост от държавата. По най-бързия начин организирахме и направихме ремонта. Искам да благодаря на строителна фирма „Денис 19″ ЕООД с президент Алекси Хаджиев за бързата и качествена работа. Тя ще продължи в района пред и зад банята. Искам да пожелая на всички да ни е хаирлия банята. Призовавам ви да пазим направеното в нея и нека да има повече посещаемост в Минерални бани. Водата е много лековита, всички знаете, няма да ви го казвам на вас. Като си имаме тази даденост, трябва да я ползваме, да работим за нея и тя ще работи за нас“, каза още кметът Мюмюн Искендер.
През първата седмица банята ще работи безплатно, на промоция. След това ще се плаща по два лева за общите части и по три лева за индивидуалните клетки. Първият човек, който се потопи в басейна с минералната вода бе Румен Митков от Минерални бани.
hard admin

*

 

Top