Нешко Нешев: Каратистът e щял да убие сина ми!

„Моят син е в болница. В четвъртък ще оперират носа му. Изпълзял е от училището със счупена ръка. Стенел е от болка, а никой не се е обадил на телефон 112. На мен да бяха се обадили поне, да дойда да му помогна. Цялата зала е била в кръв, а учениците се страхуват да свидетелстват. Разбрах, че биячът е тренирал карате“, заяви пред репортер на „24х7 Родопи“ световноизвестният кларнетист Нешко Нешев.
Както вече писахме, двама 17-годишни ученици се скарали и сбили в сградата на училище в Кърджали в понеделник, като при нанесените удари на едно от момчетата била счупена ръката. Извършителят на деянието е задържан в полицейското управление, съобщиха от регионалния пресцентър на МВР. Образувано е досъдебно производство за нанесена телесна повреда.
Двамата 17-годишни ученици, които се сбиха в кърджалийско училище са синовете на световния известния кларнетист Нешко Нешев и на италианец, който е имал бизнес в Кърджали преди години. Това съобщиха свидетели на скандала в Професионалната гимназия по електротехника и електроника „Капитан Петко войвода“.
Синът на музиканта – Нуршен, се сбил с Роберто. Първият бил отвън, когато чул от стаята да му подвикват „Ей, пе..раст“. Качил се по стъпалата на школото и влетял в стаята, от чийто прозорец чул обидните думи. Започнал да налага с юмруци Роберто, твърдят учители. От нанесените удари ръцете му се разранили. Роберто също не останал длъжен и нанесъл тежки удари на Нуршен.
Преподавател предложил на последния да му извика такси, което да го закара до Центъра за спешна медицинска помощ, но той отказал и отишъл да търси помощ от баща си. Учители твърдят, че самият Нешко Нешев е дошъл в школото и посегнал на друг ученик, което била записано от видеокамерите.
Със случая се занимава и Агенцията за закрила на детето, поясниха за „24х7 Родопи“ от „Социално подпомагане“ в Кърджали.
„Доволен съм само от полицията. Веднага изпратиха две патрулки и престъпникът, така го наричам, защото е можело да се стигне и до смърт при насилие, беше задържан за 24 часа. Взели сме медицински експертизи и ще заведа дело срещу училището. Учител е казал на сина ми „Иди се измий в тоалетната“, вместо да викне линейка“, заяви Нешко Нешев.
Роберто е син на италиански гражданин, вече покойник, който преди години стопанисваше ресторант „Русалка“. Той се прочу след като до заведението избухна бомба. Майката на Роберто е кърджалийка, която в момента се намира в Италия. Тийнейджърът живее с баба си.
„Всеки един родител ще ме разбере. Няма да се спра. Няма да позволя случаят да бъде потулен. Не искам в този криминален случай да се подхожда откъм етническия произход на участниците. Всеки трябва да си понесе наказанието. Не може така – този е от еди кой си квартал, дайте да не забравим случая. Няма как да стане. Днес синът ми трябваше да го наградят за патронния празник на училището, защото по цял ден се занимава с музика. Но можеше днес да е и неговото погребение, защо някой тренирал бойни изкуства е решил да използва техниките за убийства в училището“, допълни Нешко Нешев.

––––––––––––––––––––––
ПАРФЮМ Christian Dior Addict 100мл за жени на СУПЕР ЦЕНА 30лв

hard admin

*

 

Top