Нов гаф на Николина Ангелкова: В шеги и закачки гледа „Реал“ в разгара на трагедията в Горни Лом

След гафа „Диплома от Харвард“, кърджалийката в новата власт – служебният министър на транспорта Николина Ангелкова, бе нападнаха от водещата информационна агенция ПИК, че демонстрирала „невиждана мерзост и безочие в разгара на трагедията в Горни Лом“.
„Докато пламъците изгаряха телата на нашите сънародници от барутената фабрика, служебните министърки на спорта Евгения Раданова и на транспорта Николина Ангелкова се занасяха с шеги и закачки във ВИП ложата на мача „Лудогорец“ – „Реал“ (Мадрид). Усмивката не слизаше от лицата им и те оживено си бъбреха с останалите важни персони около тях“, съобщава водещата информационна агенция.
Ще припомним, че взривовете в Горни Лом отнеха живота на 13 мъже и две жени.
Заради трагедията, много политически лидери отказаха да посетят стадион „Васил Левски“, където „Реал Мадрид“ победи „Лудогорец“ в мач от груповата фаза в Шампионската лига. Президентът Росен Плевнелиев и служебният премиер Георги Близнашки се отказаха да посетят двубоя, въпреки че имаха специални покани.
„Появата на Раданова и Ангелкова е нечувана наглост на фона на черното събитие, което разтърси България. Интересно какво би се случило, ако в подобен момент в която и да е европейска държава, представители на кабинета се забавляват докато на километри от тях умират хора!“, гласи коментарът на агенцията
24rodopi.com 
На снимката: Николина Ангелкова е на втория ред, втората отляво на дясно

hard admin

*

 

Top