Оперираха наръгания с нож Картала, гурбетчията си дошъл за празниците

Наръганият с нож в областта на бъбреците млад мъж е опериран, състоянието му все още е критично. Това съобщиха близки на 23-годишният мъж, наричан Картала, който бе намушкан с нож след скандал в клуб „Диалог“ в центъра на Кърджали.
Както вече 24rodopi.com писа, инцидентът възникнал вчера около 14 часа в заведението в бившия кинокомплекс „Орфей“.
Охранители на местна дискотека издирвали в понеделник младия мъж. Открили го в клуб „Диалог“, където възникнал скандал. Все още не е ясно каква е била причината за наказателната акция. „Първо са го пребили и след това са го наръгали в областта на бъбреците“, разкриха запознати.
Картала работи в чужбина, но често си идва в родния край, поясниха приятелите му. Преди 8 месеца той претърпял катастрофа в Хасково, но се разминал с леки травми. Към 6:00 часа призори Картала пътувал от Кърджали за Стара Загора и на излизане от Хасково не успял да вземе завоя на кръгово кръстовище. „Фолксваген“-ът помел пътен знак и изкъртил високия бордюр, след което се забил и спрял в градинката (на снимката). Освен че карал с висока скорост, пристигналите на мястото на катастрофата полицаи установили и наличие на 1,7 промила алкохол в кръвта на водача.
hard admin

*

 

Top