От гимназията по туризъм: Няма такава класна стая при нас, порното не е заснето тук!

„Няма такава класна стая в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. д-р Асен Златаров“. Категорично. Подобен текст ни прави лош подарък за Коледа“, заявиха от ръководството на училището по повод публикацията Секс по време на час на последния чин!? Оживление в ТОХ-а: Кой е „спящият“ учител и коя порнозвездата„.
Най-коментираната тема в последните дни в бившия ТОХ е порноклип, на който се вижда как 17-годишна ученичка възбужда приятеля си на последния чин в класната стая, като масажира половия му член. Превъзбуденият тийнейджър гледа преподавателя, който не забелязва нито сексуалната сцена, нито как от съседната редица друг снима порно изпълнението.
Това се вижда във видеоклип, който е най-коментираната тема в Професионалната гимназия по икономика „Алеко Константинов“ и в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. Д-р Асен Златаров“ в Кърджали в последните дни. Разтревожени родители алармираха, че децата им са ангажирани с неприсъщи дискусии и дори извършиха свое разследване, като установиха, че порното не е правено в кърджалийското училище. Както вече 24rodopi.com писа, няма такава класна стая в гимназията по туризъм.

––––––––––––––––––––––
Регистрирайте се за бюлетинa на Lufthansa и участвате в томбола.

hard admin

*

 

Top