Пиян 16-годишен се блъсна с мотопед, набор подкара „нелегален” автомобил

Четири ПТП, хлапаци са най-опасни на пътя

Четири са пътните произшествия през почивните дни с двама леко пострадали, съобщиха от полицията. 10-годишен велосипедист загубил контрол над управлението, не успял да спре и се блъснал във „Фолксваген“ на ул.“Ана Вентура“ в областния център. Малолетният бил прегледан в Центъра за спешна помощ и освободен. В землището на село Джанка 16-годишен неправоспособен мотоциклетист се ударил в скат. Пристигналите полицаи установили, че непълнолетният превозвал повече пътници, а тестът му за алкохол отчел 0,55 промила. На водача била оказана медицинска помощ в спешния център в Крумовград, след което бил освободен за домашно лечение. Съставен е акт. При разминаване в кв.“Възрожденци“ в Кърджали 16-годишен шофьор без книжка не оставил достатъчно разстояние и се блъснал в „Тойота“. Колата, управлявана от неправоспособния, била спряна от движение. Съставен е акт. На разклона за село Широко поле водачът на „Опел“ К.К.(68) блъснал безнадзорен кон. На собственика на животното е съставен акт.
Незабавно производство срещу Ю.Х./27/ е започнато в РУ-Кърджали, съобщиха от полицията. Той се движил с „Фолксваген“ и бил спрян за проверка на бул.“България“ в областния център. Тестът за алкохол отчел 1,76 промила. Шофьорът е задържан в полицейското управление.
24rodopi.com
29 нарушения от водачи в областта
Две операции – TISPOL и по широкообхватния метод, са били проведени на територията на областта, съобщиха от полицията. За констатираните 29 нарушения са били съставени 20 акта и 9 фиша.
hard admin

*

 

Top