Подписка за Вики от Music Idol

Да кажем "НЕ" на ИЗРОДИ като Димитър Симеонов!
[html]

""Има неща на този свят, на които трябва да се реагира, за да не се случват никога повече. Или поне да намалеят до минимум. Такова е домашното насилие. Няма нормален човек, който да го адмирира. Иначе няма да е нормален. Със сигурност почти всички от Вас и нас са били обект на нещо подобно. И почти във всички случаи то е било потулвано и премълчавано най-вече поради страх от още по-сериозни проблеми. Крайно време е това да се промени и страхът да отстъпи пред решителността.

Историята за участничката в конкурса "Music Idol" Виктория Димитрова (на долната снимка) потресе всички. Или поне тези от нас, в които е останало мъничко нормалност. Екипът на сайта Sport1.bg, въпреки тематичната си насоченост, винаги е бил съпричастен към важните процеси у нас и по света, независимо с какъв знак са те. Винаги е изказвал своята гражданска позиция, независимо дали се харесва или не.

Такива очевидно са и не малка част от нашите читатели. Именно те ни обърнаха още по-сериозно внимание и направиха първата стъпка в посока това да дадем още по-голяма публичност на случая, за да може най-после домашното насилие да намери някакво разрешение. Поводът е силната Виктория Димитрова, която въпреки страха си, излезе пред обществеността и посочи този, който й е нанасял системен побой, довел в крайна сметка до нейното ослепяване. Посочи ИЗРОДА Димитър Симеонов (на първата снимка). Същият този ИЗРОД, който в момента е някъде на свобода.

""В тази връзка нашите читатели изпратиха на електронната ни поща обръщение към всички, които се чувстват съпричастни към съдбата на Виктория, а оттам и на всички жени и деца в нейното положение в България. То е адресирано до държавните институции, от които зависи дали подобни ИЗРОДИ като Димитър Симеонов ще остават на свобода или ще бъдат или зад решетките, или в някое психиатрично заведение.

Екипът на Sport1.bg призовава същите тези институции да обърнат адекватно внимание на конкретния проблем и да реагират далеч по-сериозно спрямо такива за в бъдеще.

Също така ние призоваваме всички наши колеги от различни медии – телевизии, радиа, вестници, списания, електронни сайтове, независимо с каква насоченост са те, да се включат в тази проява и да подкрепят инициативата.

Да скъсаме с изродщината в българския дом веднъж завинаги и да им дадем отпор, такъв какъвто заслужава. С цялата си тежест!

P.S. Изборът ни на подредбата на двете снимки не е случаен! Нека всички първо видят лицето на ИЗРОДА с "мъжко" поведение. Нека не оставяме този и подобните му да имат и минута спокойствие, докато в същото време хора като Виктория страдат. Нека ги пратим там, където им е мястото!

[/html]

Подписката за възобновяване на съдебното дело срещу Димитър Симеонов. можете да подпишете [link=http://bgpetition.com/spravedlivost-za-viktoria/index.html]тук[/link]

[size=9]Източник: [link=http://www.sport1.bg]http://www.sport1.bg[/link][/size]

hard admin

*

 

Top