Помогни и ти!…Концертът „Да помогнем на Тинка“ е в сряда от 19.00 часа в Дома на културата

Благотворителен концерт „Да помогнем на Тинка“ ще се състои на 29 октомври в Дома на културата в Кърджали. Началото на проявата – 19.00 часа. Цената на билета е 10 лева.
Участие ще вземат едни от най-обичаните български изпълнители: Галин, Соня Немска, Blagovest BIX Handzhiev, Иги Андровски, Борислав Костадинов (а.к.а Тариката) E.C.C.C (East Coast Cash Crew, Николай Славеев, Здравко Мандаджиев, Искрен Пецов, EVA, Формация Оркестър Иван Паскалев, Сезен Мустанова, Христо Кръстев, Теди Петрова, Синан Садула и други.
Както вече 24rodopi.com писа, младата майка на две деца от Кърджали – на една и на пет години, се бори с тежка форма на рак. Тинка страда от лимфом на Хочкин. Семейството е започнало лечение в турска клиника, но за да продължи борбата за живот, се нуждае от непосилни за него средства.
„Може би Господ праща изпитания, трябва да ги посрещаме и да се борим с тях“, казва Тинка Гачева. Тя е на 29 години, изпитала е щастието да стане майка на два пъти, сега се опитва да надвие съдбата да не загуби децата си.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top