Празнични илюминации, хора и вино – на площадите в Кърджалийско

Новата 2014-та ще бъде посрещната на площадите в 7-те кърджалийски общини.
Сборен фолклорен оркестър ще свири в празничната нощ пред Дома на културата в Кърджали. В 23.30 часа на площада пред Дома на културата на 31 декември ще се извият първите хора, с които Кърджали ще изпрати 2013 година.
Точно в полунощ всички дошли на площада за всеобщото веселие ще изслушат заедно тържественото слово на президента Росен Плевнелиев и ще тропнат традиционното Дунавско хоро около елхата.
За всички ще има по чаша безплатно вино, за да вдигнат наздравица за новата 2014г.
Празничното тържество в Момчилград ще се състои на централния площад и ще бъде ознаменувано със заря и фойерверки. За настроението на присъстващите Община Момчилград ще осигури безплатно вино. Новогодишната нощ ще бъде съпроводена с томбола, приятни изненади, много награди и усмивки.
И тази година заедно със своите съграждани на площада ще бъдат много момчилградчани, завърнали се в родния си град специално за празника от цялата страна и от чужбина.
Програма „Хоро се вие…“ ще има на площада в Крумовград. Общинската управа е ангажирала за народното веселие оркестър „Родопска младост“, с ръководител Мануш Саръев.
Празнични илюминации и настроение ще има и в Ардино, Кирково, Черноочене и Джебел.
hard admin

*

 

Top