Ремонтират пенсионерския клуб в Момчилград

Започна планиран ремонт на пенсионерския клуб  на ул. „Йордан Йовков“ в Момчилград, съобщиха от Общинска администрация. Както е известно, кметът на общината Акиф Акиф се срещна с ръководството на пенсионерския клуб в навечерието на 1 октомври – Международен ден на възрастните хора. Заради окаяното състояние на помещението от клуба на срещата поискаха освежаване и ново оборудване. Тогава градоначалникът обеща за съдействие за цялостно освежаване и на следващ етап оборудване на помещението с необходимите маси и столове. Надеждата на Община Момчилград е ремонтните дейности да приключат в най-кратки срокове и възрастните хора да посрещнат 2015 година в топла атмосфера.
„Ремонтирането на пенсионерския клуб е крайно необходимо, за да осигурим на възрастните хора уютна и спокойна среда, в която да осмислят свободното си време и да предприемат инициативи, от които бихме имали нужда за развитието на града“, отбеляза Акиф Акиф.
„Удовлетворени сме от бързата реакция на общината, защото пенсионерският клуб не е ремонтиран, откакто е създаден, като единствено по проект през 2005 г. е подменена дограмата. Масите и столовете и като цяло обзавеждането са от 70-те години на миналия век. Изключително сме благодарни на кмета за бързата реакция и изразената отзивчивост за подобряване условията  в клуба“, заяви Стефка Николова, председател на Пенсионерския клуб.
24rodopi.com  
hard admin

*

 

Top