Родилките в Крумовград в ново АГО (снимки, видео)

„Щастливи сме, че ще родим в обновеното Акушеро-гинекологично отделение (АГО) в Крумовград“, споделиха 4 родилки, които вече бяха хоспитализирани в местната болница в деня на откриването на ремонтираното АГО. Компанията „Дънди прешъс металс“-Крумовград финансира ремонта на отделението, като 6 от стаите и санитарните възли са основно променени.
На официалното откриване обиколка на вече ремонтираните помещения направиха Джон Линдзи, старши вицепрезидент проекти на „Дънди“, строителният мениджър на фирмата Владимир Каравальо, изпълнителният директор на „Дънди Прешъс Металс – Крумовград“ инж. Илия Гърков, оперативният директор Ирена Цакова, зам.-кметът на общината Йосиф Василев.
„Благодаря от името на Общината на „Дънди прешъс металс“. Стойността на ремонта е към 30 хиляди лева. Надявам се ползотворното сътрудничество и този социален диалог „инвеститор-местно население“ да продължи“, заяви пред „Родопи voice“ кметът на Крумовград Себихан Мехмед.
„Искам най-сърдечно да благодаря на „Дънди“ за протегната за помощ ръка“, каза директорът на болницата д-р Мария Иванова.

МБАЛ „Живот+“ обслужва 19 000 жители на територия от 832 кв. км. силно пресечен планински терен. Община Крумовград като цяло е една от най-големите по площ в България – 832 кв.км. – включва общински център и 78 населени места.
На снимките:
Д-р Мария Иванова, която е управител на МБАЛ „Живот+“ и началник на АГО  и изпълнителният директор на „Дънди прешъс метълс“-Крумовград инж. Илия Гърков в стаята на родилките
Ръководни кадри на „Дънди“, зам.-кметът на Общината Йосиф Василев и общински съветници бяха гости на родилното отделение

Видео от откриването – тук
hard admin

*

 

Top