„САЛАМАНДЪР АСО” откри новия център на сигурността в Кърджали

Една от водещите охранителни фирми в региона се сдоби с нов офис. Отец Боян Саръев освети „центъра на сигурността“ в Кърджали, откъдето „САЛАМАНДЪР АСО“ ще ръководи своята дейност. Мениджърът на фирмата Лъчезар Пенев и регионалният управител Ясен Деянов прерязаха лентата на офиса, който се намира в центъра на Кърджали. Гост на церемонията бе и шефът на Областната дирекция на полицията в Кърджали Петко Деведжиев.
370 са обектите в областта, които са се доверили на охранителите от „САЛАМАНДЪР АСО“.

Сред тях са едни от най-крупните предприятия в региона, едно от които е и „Теклас“. 60 са охранителите, които до този момент осигуряват спокойствието на своите клиенти.

Охранителна фирма „САЛАМАНДЪР АСО“ е утвърдено име в частния охранителен бизнес. За двадесет и четири годишното си присъствие на пазара на този тип услуги, дружеството успява да спечели авторитет и уважение в регионален и национален мащаб. Висококачествената охранителна дейност, която предлага, е основна предпоставка да успее да се наложи като предпочитан партньор.
Фирмата има свои офиси в Перник, Радомир, Брезник, Земен, Бобов дол, Банско, Кърджали, Димитровград, Стара Загора, София, Велико Търново, Пловдив, Враца, Пазарджик, Ловеч, Кюстендил, Банско, Благоевград, Троян, Русе и Бургас. Ръководството на фирмата се осъществява от висококвалифицирани, предимно бивши служители на МВР и МО. Фирмата си взаимодейства качествено с Полицията и останалите правозащитни органи. „САЛАМАНДЪР АСО“ притежава сертификат за управление на качеството ISO 9001:2008. Фирмата членува в националното и регионално сдружение на частните охранители и детективи, има нужните разрешения и лицензи в съответствие със закона за частната охранителна дейност и извършва охранителна дейност на територията на цялата страна.
„САЛАМАНДЪР АСО“ ООД предлага пълния спектър от охранителни услуги.
Извършва въоръжена и невъоръжена охрана на промишлени предприятия, болнични и учебни заведения, митници, банки, публични сгради, автомагистрали, обекти на дипломатическия корпус, хотели, офиси, фирми. Осигурява охрана при провеждане на обществени мероприятия, работни срещи и пътувания, охрана на ценни пратки и товари на територията на цялата страна. Разполага със собствени бронирани автомобили, качествено въоръжение, специализиран и обучен за тази дейност персонал. Охрана с помощта на технически средства за сигурност.
САЛАМАНДЪР-НАЦИОНАЛНИЯТ СОТ е с дългогодишен опит в проектирането, доставката и изграждането на сигнално-охранителна, пожаро-известителна техника и системи за видеонаблюдение, електронни системи за контрол на достъп при пропусквателния режим, паник бутони, тяхното гаранционно и извънгаранционно поддържане.
Специализираната част по СОТ е оборудвана с най-модерна техника и средства, осъществява се от отлично обучени служители, професионалисти в тази област. Фирмата разполага с богат автопарк от патрулни автомобили, управлявани от обучени оперативни служители по СОТ. Голямата маневреност и техническа въоръженост на патрулите от служба сигурност им позволява адекватно и качествено, за кратко време да се отзоват на всеки алармиращ сигнал.
На снимките:
Боян Саръев пожела на многая лета
Шефът на Областната дирекция на МВР Петко Деведжиев, Ясен Деянов и Лъчезар Пенев (отляво-надясно)
Национален и местен шеф прерязаха лентата
hard admin

*

 

Top