Секс по време на час на последния чин!? Оживление в ТОХ-а: Кой е „спящият“ учител и коя "порноактрисата"?

17-годишна ученичка възбужда приятеля си на последния чин в класната стая, като масажира половия му член. Превъзбуденият тийнейджър гледа преподавателя, който говори за славната българска история и не забелязва нито сексуалната сцена, нито как от съседната редица друг снима порно изпълнението.
Това се вижда във видеоклип, който е най-коментираната тема в Професионалната гимназия по икономика „Алеко Константинов“ и в Професионалната гимназия по туризъм „Проф. Д-р Асен Златаров“ в Кърджали в последните дни. Родители на ученици от бившия ТОХ се обърнаха за съдействие към редакцията на „24х7 Родопи“. Те настояват компетентните органи да издирят и да санкционират авторите на видеото и лицата, които са го пуснали в Интернет.
„Направихме собствено разследване и смятаме, че видеото не е от класна стая в „Икономиката и туризма“. В училището няма и такъв учител. Няма и стая с подобно разположение – портрети на български възрожденци над черната дъска и таблици на една от стените. Момичето, което прави секс, също не е от това училище“, поясниха родителите.
Възможно е клипът да не е заснет в кърджалийско школо. Той е озаглавен „Българска палава ученичка си играе с к.р по време на час“. „Операторът“ е заснел цялата стая, като движението му започва от учителя. Снимал е в гръб повечето си съученици, фокусирал е двамата „актьори“ от порното в класната стая, като изтеглил в едър план самия сексуален акт. „Порноактрисата“ е особено доволна от това, което прави. Усмихва се, след което демонстрира усърдност във формата на сексуална близост. Тя явно не показва близост към любим човек, а демонстрира, че в българското училище всичко е позволено.
Порното в клас вече е гледано от близо 30 000 души в Интернет.
hard admin

*

 

Top