След изнасилването на 8-годишното момиченце, психопатът Осман ял баничка, пил айран и цяла нощ спал непробудно

„Сега поне няма да се наложи да работя по 12 часа на ден“, заявил арестуваният пазач
Два часа след като изнасилил 8-годишното момиченце на брега на язовир „Студен кладенец“ психопатът Осман изял една баничка, изпил кофичка айрян и легнал да спи. „Спа непробудно до сутринта“, разказаха за 24rodopi.com свидетели на престоя на мъжа от село Калоянци в ареста.
„Напих се и ми се прииска секс“, това е заявил след задържането си в село Калоянци психопатът. Както първи 24rodopi.com съобщи, той бе арестуван за изнасилване на 8-годишно момиченце на брега на язовир „Студен кладенец“ миналия четвъртък. Сега той е настанен в Държавната психиатрична болница в Кърджали, а момиченцето се лекува в Пловдив.
В 23.00 часа в на 2 октомври Осман бил докаран в полицейското управление в Кърджали. Той се гаврил с момиченцето между 18.00 и 20.00 часа в землището на село Калоянци.
Осман примамил детето и го повел към язовира. „Познава семейството на детето. Може би затова то се подвело и тръгнало с Осман. Когато вече били извън селото, той се нахвърлил на момиченцето“, разказаха жители на село Калоянци. Осман захвърлил детето в дере до язовира. Било цялото в кръв.
„След 18.00 часа родителите вдигнаха цялото село по тревога. „Дъщеря ни я няма. Помогнете да я намерим“, молеха се те. Към 20.00 часа дойдоха и полицаи. Явно Осман им е бил стар познайник и друг път е правил такива неща, защото първо към него тръгнаха. Откриха кръв и по дрехите на Осман и той бързо си призна“, разказаха още жители на Калоянци. Според тях той е лежал в затвора в Стара Загора.
Земляците му разказват също, че Осман е работи като пазач в Перперек, карал смени от по 12 часа. „Има семейство, баща на две деца е. Не проумяваме как е направил това“, допълниха те.
След зверството с детето Осман изял една баничка и пил айран. В ареста разказал какво е направил, а накрая заключил: „Сега поне няма да се наложи да работя“. Спал спокойно, непробудно до сутринта.
Момиченцето е настанено в Хирургията на Университетската болница „Св. Георги“ в Пловдив с множество разкъсвания и травми. То е във втори клас и всеки ден пътувало с автобус до училището в Перперек.
„Има образувано досъдебнопроизводство по случая“, заяви изпълняващата функциите на окръжен прокурор на Кърджали Димитрина Делчева. Обвинението е по чл. 152 от Наказателния кодекс за съвъкупление с лице от женски пол, ненавършило 14 години. „С определение на съда привлеченият като обвиняем е настанен за изследвания в психиатрично заведение“, каза още Делчева. Тя допълни, че предстои да бъде извършена съдебно-психиатрична експертиза, след което ще се прецени как да се процедира в случая.
Адвокати смятат, че Осман ще бъде освидетелстван и ще бъде настанен за лечение в Психиатрична болница за дълъг период.
Случаят „Психопатът Осман от Калоянци“ е идентичен със сексуалната гавра на Стойчо Каубоя от улица „Стадионска“ в Кърджали. За сексуално насилие над дете 62-годишният клошар получи условна присъда.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top