Тръгна без книжка от Бенковски и заедно с приятеля си стигнаха до… Спешна помощ

Двама са ранени при едно от четирите пътни произшествия вчера на територията на областта.
Между селата Добромирци и Бенковски неправоспособният водач В.К./27/ блъснал в крайпътен скат лек автомобил „Фолксваген“ вследствие на движение с несъобразена скорост. При удара пострадали шофьорът и 19-годишен пътник. Двамата били прегледани в Центъра за спешна помощ в Бенковски и отказали да бъдат настанени за лечение в здравно заведение.
Също в резултат на движение с несъобразена скорост „Мерцедес“ с водач Х.К./72/ се блъснал в еластична ограда в района на село Калоянци. Екип на пожарната служба в Кърджали почистил мястото от разлято гориво.
При изпреварване на бул.“България“ в областния център шофьорът на автомобил „Пежо“Д.Ф./28/ не се убедил, че не е изпреварван от друго МПС и се блъснал в неправилно изпреварващ го „Форд“.
След отнето предимство на кръстовище за село Фотиново автомобил „Волво“, управляван от Р.В./52/, ударил правилно движещ се „Мерцедес“. Екип на пожарния участък в Бенковски почистил мястото от счупени стъкла и разлято гориво. Тестовете за алкохол на водачите са с отрицателен резултат. На виновните са съставени актове.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top