Шампионите по мини футбол ще играят благотворително за Тинка

Благотворителен мач за събиране на средства за лечението на Тинка Гачева ще изиграят двукратните шампиони на България по мини футбол „VIP dent“ Пловдив и двукратните носители на бронза – „Байкал“ Кърджали (на снимката долу).
Срещата ще се проведе в събота от 18,00 часа на футболното игрище в двора на СОУ „П.Р.Славейков“. Входът е 5 лв., но всеки, който желае може да дари и повече.
Тинка Гачева е на 29 години, майка на две деца, която се нуждае спешно от средства за лечение от „Лимфон на Ходжкин“ – стадий 4В, което да се извърши в болница „Джон Хопкинс Медисън“ в Истанбул. Необходимата и непосилна за семейството на Тинка сума за лечението й е 71 930 евро. Близо половината от средствата вече са събрани, но Тинка все още се нуждае от нашата подкрепа, за да събере останалата част.
Нека й помогнем да се излекува, за да види как растат двете й дечица. Средствата от благотворителния мач ще се събират в специално изработените дарителски кутии по време на срещата. Организаторите на събитието са предвидили и специални благотворитени билети на стойност 20 лв. и 50 лв., които могат да бъдат закупени от магазина за алкохол и цигари до СОУ „Йордан Йовков“.
24rodopi.com
hard admin

*

 

Top