100 лева глоба за ругатни срещу 3-ма земляци и агресия срещу полицай

100 лв. глоба е наложеното административно наказание на С.Ю./48/с решение на Районния съд в Момчилград. Санкцията е по Указа за борба с дребното хулиганство. Мъжът предизвикал скандал в село Чорбаджийско, нахвърлил се с ругатни срещу трима свои познати, а при намесата на полицейски инспектор се държал агресивно и с него.
24rodopi.com
ПТП. При движение на заден ход товарен автомобил „ИФА“ с водач А.М./61/ блъснал движещ се зад него лек автомобил „БМВ“. Произшествието станало вчера в село Дядовско около 15 часа. Тестовете за алкохол на шофьорите са с отрицателен резултат. На виновния е съставен акт.
Специализирани операции. 115 автомобила са били проверени на територията на РУ-Кирково в специализирана операция с цел предотвратяване на произшествия с малолетни и непълнолетни, контрол на велосипедистите, използването на обезопасителни системи за деца. Констатирани са 60 нарушения, за които са съставени 25 акта и 35 фиша.
Пожари. Сухи треви и храсти са горели вчера в Източната промишлена зона в Кърджали. Сигналът за пожара е подаден в 11,15 часа. Екип на службата в областния център е потушил огъня, причинен от човешка небрежност. По същата причина се запалило сметища в района на село Кирково. Пожарникари от службата в Подкова са загасили пламъците.
hard admin

*

 

Top