12-годишен велосипедист се блъсна във „Фолксваген“ в Светулка, кола се преобърна по таван край Чифлик

Двама са пострадали леко при пътни произшествия в областта в петък и събота.
12-годишен велосипедист излязъл на главен път в района на ардинското село Светулка и се блъснал в преминаващ „Фолксваген“. Произшествието станало на 3 октомври в 14,45 часа. На ранения колоездач била оказана медицинска помощ в Спешния център в Ардино, след което бил освободен. Тестът за алкохол на шофьора на лекия автомобил е с отрицателен резултат.
По пътя между селата Чифлик и Горна крепост водачът на „Фолксваген“ М.Е./56/ загубил контрол над управлението вследствие на движение с несъобразена скорост и колата се преобърнала в канавка. Произшествието станало вчера около 12 часа. 33-годишна пътничка в автомобила била прегледана в Центъра за спешна помощ в Кърджали и освободена. Тестът за алкохол на шофьора е с отрицателен резултат. Съставен е акт.

Шофиране след употреба на алкохол. Бързо производство срещу М.М./38/ е образувано в РУ-Кърджали. В петък през нощта мъжът се движил с “Фолксваген” и бил спрян за проверка на ул.”Осми март” в областния център. Тестът за алкохол на водача отчел 1,56 промила. Издаден е талон за медицинско изследване и е взета кръвна проба за химически анализ. Шофьорът е задържан в полицейското управление.

24rodopi.com

hard admin

*

 

Top