Влиза един каубой в бара, поръчва си уиски и още не отпил чува вик: - Внимавай, ще ти вземе коня! Излиза и изпозастрелва всичко шаващо пред бара, дето не е кон. Влиза обратно, изпива си питието на екс и а-ха да каже второ пак същия глас: - Казах ти, ще ти вземе коня! Взима втория пистолет, втурва се към вратата, а зад гърба му бармана: - Ало, шахматистите в сепарето, я по-тихо че тоя ще избие целия град!
Говорят си двама индианци. - Не смяташ ли, че бледоликите имат много тъпи имена: Джон, Питър, Стивън… - Прав си, Кучи Гъз.
Малко индианче пита баща си: - Тате, защо кака се казва Голямата скала? - Защото беше зачената на една голя-а-ама скала. - А защо батко се казва Белият дъб? - Защото беше заченат под един бял дъб. Разбра ли сега, Скъсана гумичка?
Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
Регистриран потребител #52
Регистриран: вт фев 26 2008, 05:33 Град: София съобщения: 103
Бухал и менгеме си говорят. - Шшшшшшш да знаиш менгеме, еееее оная сврака, ей там на дървото, вчера как я ебаааах, не беше за вярване - казал бухала с доволство. А менгемето отварнало: - Браво бе, бухльо, дай да ти стисна ръката.
Взели един хамелеон и го сложили върху жълто парче плат - хоп, той пожълтял целия! Взели го пак и го поставили върху червено парче плат - веднага почервенял! Поставили го върху зелен плат - веднага станал зелен. Накрая взели парче плат на шотландско каре, поръсили го с разноцветни конфети и лентички и сложили на него хамелеона. Тогава той бавно вдигнал поглед и рекъл: - Ааааабе, що не си е***е майката?!
Отива заекът в сладкарницата, поръчва си кафе и кифла и отива до тоалетната, да си измие ръцете. Когато се връща гледа кафето му изпито. - Кой ми изпи кафето? - попитал заекът. Никакъв отговор. - Пак питам, кой ми изпи кафето? Никакъв отговор. - Кой ми изпи кафето бе?! - изкрещял ядосано заекът. - Аз - изправила се мечката. - А кифлата защо не изяде?
- Имате чудесен аквариум, госпожо. Създават ли ви рибките някакви проблеми? - О, никакви! Ако започнат да буйстват, им показвам рибна консерва.
Попитали жабата: - Жабо, защо си толкова зелена и лигава? - Ами-и-и, тия дни съм малко болна, а иначе съм бяла и пухкава.
Вървял си лъва из гората и внезапно пропаднал в ловна яма. Случайно оттам минал заека, метнал му едно въже и го извадил. Лъвът му бил много задължен и свикал всички животни на събрание. Казал им: - От сега нататък, заека е мой приятел и каквото ви каже той, все едно аз съм го казал. Разотишли се животните и на другия ден, както си вървял по пътеката заекът срещнал лисицата. - Лисо, ти чу ли какво каза снощи лъва? - Чух - казала лисицата. - Хайде тогава един бърз секс в храстите. Нямало как, лисицата отишла със заека в храстите. По-късно заека срещнал мечката. - Мецо, ти чу ли какво каза снощи лъва? - Чух - казала мечката. - Хайде тогава един бърз секс в храстите. Нямало как, и мечката отишла със заека в храстите. По-късно заекът срещнал вълка. Застанал пред него, изправил се на задни лапи и му казал: - Гледай сега пич, много си ме гонил, обаче дойде и моя ред да те оправя. Хайде сега един бърз секс в храстите. Отишли зад храстите и след малко се чули виковете на заека: - Ах ти копеле, лъвът като вика всички животни на събрание, ти защо не ходиш?
Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
Две змии седят под един камък и едната пита другата: - Много ли сме отровни? - Защо питаш? - Кажи, много ли сме отровни? - Да, защо? - Защото си прехапах езика…
- Моля ви, господине махнете това куче от мене, вече усещам как ме полазват бълхи! - Рекси, ела тук, че леличката има бълхи.
Мама Зайка видяла ловец и казала на зайчетата си: - Веднага да си запушите ушите! Сега няма да ни уцели и така ще се разпсува…
Един ден телефонът в полицейско управление звъни. - Ало, ало…бързо…помогнете ми…. - Да…кажете… - В стаята ми влезе котката… - Моля??? Ало, кой се обажда??? - Папагалът!!!
Между приятели: - Вкъщи са напъплили едни хлебарки - ужас! С какво ли не пръсках - няма отърване… - А пробва ли с тебешир за хлебарки? - Защо, помага ли? - Разбира се! Седят си кротко в ъгъла и си рисуват.
Вървят си заека и мечока през гората и изведнъж - хоп, хващат златната жаба. Тя им казва: - Пуснете ме, ще ви изпълня по три желания и на двамата! - Ами добре, - казва мечока - моето първо желание е всичките мечки в гората да станат женски! - Готово, - казва жабата - а ти, Зайо? - Аз искам каска! - Хе-хе-хе, - смее се мечока - егати тъпото желание. А на мен второто ми желание е всичките мечки и в съседната гора да станат женски. - А аз искам мотор! - казва заека. Махва жабата и хоп - всичките мечки в съседната гора и те стават женски, а заека е качен на мотор. - Третото ми желание е всичките мечки по целия свят да станат женски! - казва мечока. Заека стяга каската, припалва мотора и отдалечавайки се вика на жабата: - А на мен третото ми желание е мечока да стане педераст!
Докарали й значи на Кума Лиса въглища. Обаче тя не могла сама да си ги прибере и тръгнала да търси помощ. Първо отишла при Баба Меца и й казала: - Бабо Мецо, ще ми помогнеш ли да си прибера въглищата довечера? А Баба Меца отговорила: - Ми виж сега, мойто момиче, с удоволствие бих ти помогнала, обаче довечера с Дядо ти Мецан такова… нали се сещаш. Отишла си разочарована Кума Лиса, какво да прави. Отишла до Вълчо, обаче и той й се извинил по предлог, че довечера имат работа с вълчицата. И Кума Лиса, вече крайно опечалена, се запътила към убежището на Зайо Байо, който се славел като най-големия мързел в цялата гора. Пристигнала тя, обяснила му каква е ситуацията и той казал: - Кума Лисо, с удоволствие бих ти помогнал, обаче имам една много страшна венерическа болест. И лисицата: - Ееее,няма нищо бе, Зайо, на мене това не ми пречи! А той: - Ама много е страшна бе, кума! Нямаш представа просто. И лисицата вече крайно изнервена, го попитала: - Добре де, каква е тая твойта венерическа болест толкова страшна? - Ми боли ма оная работа за твойте въглища!
Отива Зайо Байо в сладкарница и пита продавача: - Имате ли толта от молкови? - Ми, нямаме. Отива на другия ден и пак пита: - Имате ли толта от молкови? - Ми, нямаме. И така 4-5 пъти и решили да направият торта от моркови. На другия ден идва Зайо и пита: - Имате ли толта от молкови? - Имаме. - Много е гадна, нали…
Едно зайче отива в ресторанта: - Имаш ли шкембе? - Имам. - А имаш ли свински врат? - Имам. - А свински бутове? - Имам. - Леле! Сигурно си много грозен!
Вълкът си купил мотор и решил да повози заека. Качили се двамата и вълкът вдигнал 100 км/ч и попитал заека: - Зайо, напика ли се? - Не. Вдигнал 150 км/ч. - Зайо, напика ли се? - Не. Вдигнал 200 км/ч. - Зайо, напика ли се? - Да. На другия ден заека си купил мотор и решил и той да повози вълка. Качили се, заека вдигнал 100 км/ч и попитал: - Вълчо, напика ли се? - Не. Вдигнал 150 км/ч. - Вълчо, напика ли се? - Не. Вдигнал 200 км/ч. - Вълчо, напика ли се? - Да. - А сега се и насери щото немам спирачки.
Царят лъв строява животните: - Умните наляво, красивите надясно. Жабата се обажда: - Е аз сега какво, да се разчекна ли?
Прибрал се Кумчо Вълчо вкъщи мъртво пиян и казал на Кума Лиса: - Курво рижава, с кого пак си спала, че си ми народила прасенца? А Кума Лиса отговаря: - Първо - не съм курва, а общителна! Второ - не съм рижава, а светъл махагон! И трето - как няма да ти народя прасенца, като всяка нощ ме ебеш пиян като свиня!
На животните в гората им било много скучно. Така че се уговорили всеки да разкаже по един виц. Ако дори едно от животните не се разсмеело щяли да изядат разказвача. И така първо зайчето. Реакцията на всички: "Ха, ха, ха…" - магарето мълчи. Изяждат заека. След това вълчо. Всички: "Ха, ха, ха…" - магарето пак мълчи. Два дни по-късно, в присъствието на малкото останали животни, магарето започнало да се хили като обезумяло: - Какво ти стана, бе - пита лъвът. - Абе тоя заек верно може да разправя вицове…
Лъвът направил трудов ден в гората със задължително присъствие на всички животни. Само заекът не дошъл. Лъвът пратил баба Меца да го повика. Тя отишла, но на вратата на къщата на заека имало табела: "Ебем!". Мечката се върнала и разказала всичко на лъва. Той поклатил глава и казал: "Нека, и аз като млад така правех…" Минало време, лъвът направил нов трудов ден. Пак само заекът отсъствал. Пак мечката отишла да го вика и намерила пак същата бележка на вратата. Лъвът пак не се разсърдил. Но когато и на трети трудов ден пак само заекът не се появил, лъвът лично отишъл да го извика. Гледа бележката на вратата, влиза и гледа заекът… хрупа морков. Попитал го: "К"во ебеш ти бе, зайо?" Заекът му отговорил: "Ебем ти трудовия ден!"
Отишъл гущера до едно езеро и гледа жабата вътре. - Жабче, топла ли е водата? Жабата мълчи. - Жабо, топла ли е водата? - раздразнил се гущера. Жабата пак мълчи. - Ама, курво заспала, топла ли е водата? - Може да съм курва, но не съм ти термометър! - отвърнала жабата.
Преди дъжд мравките тичат като обезумели из мравуняка, запушват всички ходове и изходи и тихичко псуват…
В гората пуснали авиолиния - лъвът бил пилот, а мечката стюардеса. На първия полет се качили вълка и гаргата. Самолета излетял и мечката отишла да види какво ще желаят пътниците. Гаргата казала: - Едно уиски. Вълка за да не остане по-назад и той поискал уиски. Донесла им мечката уиски, гаргата го взела и пляс - изсипала го на земята. Вълка да не остане по-назад и той го изсипал. Така няколко пъти. Мечката се нервирала и отишла при лъва: - Тия двамата отзад направиха всичко на кочина. - Изхвърляй ги тогава. Хванала ги мечката и ги изхвърлила. Летейки надолу, гаргата казала на вълка: - Абе пич, за к"во се пра"иш на мъж, кат" не мо"еж да летиш бе?
Решила мечката да води заека в горската дискотека. - Ами тигрите на барплота? Ония с ланците? Ще ме глътнат и няма да ме усетят - опъва се заека. - Няма страшно, зайче. Аз съм говорила с тигрите - рекла Меца. Влизат в дискотеката и заека като вижда тигрите трепери. - Спокойно зайче, не се притеснявай. Отивам до тоалетната и се връщaм до минута. Говорила съм с тигрите няма страшно - рекла пак Меца. Докато Мечката била в тоалетната, влязла една камила. Заека беж да го няма, през девет дерета в десетото. На другия ден мечката пита заека защо е избягал. - Как да не бягам бе Мецо! В дискотеката влезе един кон - като видях как са го изгърбили ония от барплота крила ми поникнаха.
Вървял си заека из гората и срещнал медената питка: - Здравей, медена питке! - Разкарай се бе, боклук такъв! След малко лисицата и тя срещнала медената питка: - Я каква хубава медена питка! - Ебати тъпата лисица… И така цял ден, медената питка напсувала всичките животни. Те решили да се оплачат на лъва: - Абе лъвчо, медената питка ни псува наред всичките, няма ли да направиш нещо? - Вие сте големи глупаци бе, това е таралежа - утре ще ходи войник.
Животните в гората решили да направят някакво увеселително заведение. Заекът като най-умен казал да направят караоке бар, жабата казала: - Не, ще направим публичен дом! Лъвът казал: - Няма такива работи, ще направим дискотека. Жабата: - Няма, ще направим публичен дом! Лъвът се ядосал: - Тука едно животно с голяма уста и зелена кожа скоро ще пострада! Жабата злорадо казала: - Леле, еба му се майката на крокодила!
Животните в гората си построили затвор. Захванал се вълкът да им разпределя работните места - тоя надзирател, оня охрана… само за таралежа не останало какво да работи. Таралежът попитал: - Добре де, не може ли и за мен да се измисли някаква работа? Лъвът се замислил, попипал го по бодлите и казал: - Добре, теб ще те назначим в карцера. - Като какъв? - Като тоалетна хартия.
Върви си заека през гората целият в лайна. Среща го лисицата: - Кво е станало бе Зайо? - Бих мечката и ми се посра в ръцете… По-късно го среща Вълка: - Кво е станало бе Зайо? - Абе бих мечката и ми се посра в ръцете… Стига заека до хралупата си и на вратата го посреща едно от малките му, провиквайки се: - Мамо, мамо, ела да видиш - мечката пак си е избърсала гъза с татко…
Върви зайо-байо през гората целия окървавен. Среща го вълка и го пита: - Я? Зайо, какво е станало с тебе, защо си целия в кръв? - Ох, вълчо, вървя си аз, среща ме Баба Меца и като ме видя такъв пухкав и мекичък и ме използва за дамска превръзка. На следващия месец вълка среща орела из гората, целия в кръв и го пита: - На къде така орльо, целия си в кръв? - Абе, мерака ми е да набарам заека! Да вземе да каже на Баба Меца че тия с крилцата били по-добри превръзки!
Зима. Вълкът е гладен. Хванал заека и му казва: - Зайо, приятел си ми, но животът ми е по мил от теб. Ще те изям. - Добре, Вълчо, изяж ме, щом въпросът е на живот и смърт - казал му заекът - но моля те, имам много важен разговор с гората. Пусни ме първо да говоря с нея и после ме изяж. Вълкът му казал, че ако гората отговори на заека, той няма да го изяде и ще го пусне. Стигнали до гората и заекът се провикнал: - Лес… - йес, йес - отговорила гората. - Какой цветок растьот в етава мароза? - Роза, роза…- отговорила гората. Вълкът се объркал от разговора и заекът избягал. Вълкът на свой ред се провикнал към гората: - Лес… - йес,йес… - Что я буду есть в ету ночь темную? - Ую, ую…
Лъвът като цар на животните издал заповед да не се сере по горските пътеки. Една неделя следобед всички животни се били събрали на пикник на поляната. Пристига лъвът целия омазан с лайна и пита: - Кой сра на горската пътека? Всички се умълчали. - Питам - кой сра на горската пътека?! Всички изтръпнали. - Вашта мама, кой сра на пътеката?! Слончето се обадило плахо: - Ами аз без да искам се изпуснах малко… - Абе какво малко бе, аз със засилка не можах да го прескоча!
Зайо Байо бил некрофил. Извикал го един ден лъва и му казал: - Зайо Байо, повече в гората да не си барнал нищо мъртво, само да си оправил още веднъж мъртво животно ще те изям. К"во да прави Зайо Байо - съгласил се. Но не щеш ли срещнал той на една поляна един умрял слон. Огледал се той и като не видял никой започнал да го клеца. По едно време от храстите изскочил лъва и му казал: - Абе Зайо, нали се разбрахме, к"во правиш? Зайо Байо отвърнал: - Ами какво да правя - на хуя ми умря.
Отива заека в една баничарница и пита: - Имате ли 1000 банички? - Не. На другият ден пак идва: - Имате ли 1000 банички? - Не! Така и на следващия ден. Баничарят се замислил и решил да направи 1000 банички, щото решил, че заекът ще ги купува. Идва на четвъртия ден заека: - Имате ли 1000 банички? - Дааа, имаме! - Хммм, и кво ша ги праите толко много?
Зайо Байо искал да сваля Кума-Лиса и тя се оплакала на Кумчо Вълчо. Кумчо Вълчо казал на Зайо Байо: - Говори й за цветя, тя много ги обича. Отишъл нашия пич и казал: - Като си го на зюмбюля, такъв ще ти натръндефиля, че чак листата ти ще окапят! Обаче нищо не станало и Вълчо му казал: - Говори й за строителство, тя много го обича. Зайко пак: - Като си го накирпича, такъв ще ти го бетонирам, че чак керемидите ще паднат! Да ама пак при кумчо: - Зайо, говори й за мотори, тя е влюбена в тях. И Заека: - Кума лисо, като си го на ямахам, такъв ще ти го нахондя, че чак гумите ще фръкнат!
Върви заека през гората и крещи: - Педераси, педераси! Спира го лъва и пита: - Зайо, кви са тия работи, бе? Заека пак: - Педераси, педерасииииииии! - Зайо, ма недей така! Срамиш ни пред другите гори! - Педерасиии, педерасиииииии… Лъва ядосан почва и той да крещи: - Заек, млъквай, бе! Не виждаш ли, че още мляко устата имаш, а крещиш тука!? - Не е мляко! Педерасиииииии! Педерасииииии!
По време на операция хирурга чува под масата: - Мяу-у-у-у… - Къш ма! - Мяу-у-у-у… - Махай се от тук - и я сритва. - Мяу-у-у-у… Хирурга, ядосано, отрязва нещо от пациента и го хвърля под масата с думите: - На, да се задавиш дано!
Влюбени се целуват. Тя (изплашено): - Ау, мисля, че ти глътнах дъвката! Той (успокоително): - Спокойно, скъпа, просто имам хрема! Вaмпир влиза в хранителен магазин посред бял ден с гръм и трясък и вика на продавача: - Дай бързо един хляб! Продавача гледал, гледал и накрая питал: - Абе, как така хляб? Та ти си вампир! За какво ти е хляб? А вампира: - Вън стана катастрофа и отивам да си топя.
Двама идиоти си вървели по улицата, видели нещо на земята и спрели. Единият казал: - Какво е онова кафявото нещо? - Прилича на лайно – отвърнал другият, навел се и го вдигнал. – И на пипане е като лайно. – Помирисал го и добавил: - И мирише като лайно. – Опитал го: - И на вкус е като лайно. Двамата се спогледали и първият възкликнал: - Господи, наистина е лайно! Добре, че не го настъпихме.
Умрял някакъв тип и попаднал в ада. Дяволите го развеждат да си хареса място. Тук казани, там скари, другаде мъкнат камъни - навсякъде кофти. И изведнъж гледа нашия човек - стои един тип прикован за някаква скала и една мадама му прави минет. - Е това е за мене! - викнал той радостно. - Ами добре, - казал дяволът и се обърнал към мадамата - ставай, водя ти смяна.
Надпис в тоалетна: "Тука и най-големите юнаци се посраха!"
- Защо мирише пръднята? - За да могат и глухите да й се насладят!
Двама младежи си говорели: - Знаеш ли каква е разликата между чорапите и чорапогащите? - попитал единия. - Не. - отговорил другия. - Ами чорапите миришат на едно място, а пък чорапогащите на две.
Спял си един човек и някаква муха започнала да му бръмчи над главата. Станал, гонил я и отново заспал. А мухата пак: “Бз-бззззззззз”. Ядосан, човекът станал, хванал мухата и започнал да я люлее: “На-ни-на-ни”… Мухата заспала и човекът започнал да крещи: “Ббз-бз-бз-бзззззззззззз. Хубаво ли ти е сега, а, хубаво ли ти е?”
Две блондинки седят в кафене и си говорят за тяхна приятелка /също блондинка/. - Чу ли, бе, муцка, Десата се удавила лятото на морето? - Как така, ма? - Ми ходила на пристанището и паднала от кея във водата. - Ми тя нали можеше да плува? - Можеше, ама някой бил сложил табела “Плуването забранено”.
Две блондинки си говорят: - Знаеш ли, не е вярно, че мъжът ми ме мами. - Как разбра? - Ами, тайно му прегледах тефтерчето с телефони и там имаше само имена на мъже - Сузанов, Мариянов, Светланов, Камелиев…
- Защо краката на жената са винаги бели? - Защото са цял живот на сянка под сливата.
Двама слаботелесни живеели заедно в една квартира…Един ден единият казал: -Пешо,ела да ми помогнеш да вдигна сапуна!!! -Не могаа…,чаршафът ме е заклещил.
Един флегматик започнал работа във ферма за костенурки. Еднаа сутрин шефа му го намира по средата на двора, костенурките го наъплили а той стои и гледа безпомощно. - Какво става тука бе, какво правиш? - изкрещял шефа. - Ам-и-и-и а-а-з оти-и-и-дох да ги на-а-х-р-а-ня и като отво-о-р-и-х вратичката и те като се юрнаха…
Лежи си един слаботелесен, и на корема му каца муха. той едва-едва помръдва и прошепва: - Къш, къш, птицо проклета!
В дом за слаботелестни: - Помооооощ! Хлебарка! - Убий я! - Не мога! Влачи ме!
Клиниика за слаботелесни.В една стая влиза проверяващия, но за миг всички се изпокриват. Проверяващия обаче забелязва движение зад метлата: - Ей, ти зад метлата, излез! - Кой, ние сме трима?
В дом за слаботелесни развеждат отговорен другар из стаите. По едно време влизат в една стая, а там няма никого. След дълго оглеждане забелязват един да хвърчи близо до тавана и надзирателя се ядосал: - Ех, чистачката пак чисти с прахосмукачката на горния етаж.
По време на обяд на слаботелесни: - Пешо, подай ми вилицата, че я изпуснах. - Аз да не съм щангист бе! - Повикайте Киро, той носи цял потник!
Говорят си двама слаботелесни: - Какво става със Жоро, отдавна не съм го виждал? - Няма го вече Жоро… - Защо бе, какво е станало? - Нападна го един комар. Изпи му кръвчицата…
Говорят си двама слаботелесни и единият вика: - Абе, мъжки, ще ходиме ли утре по любов? - Може… ако не духа вятър.
Слаботелестните играели на криеница и този, който търсел, казал: - Пу за Пешо зад конеца! Пешо излиза и вика: - Ха, не позна, тука сме двама.
От оделени за слаботелесни се чува: -Помощ, помощ!!! Комар. След малко се чува и нов писък: -А и ръце огъваш?!
Две флегми се срещат и едната пита: - Къде отиваш? - За хляб. А ти къде отиваш? - За охлюви. След сто години двете флегми пак се срещат и едната пита: - Ти взе ли хляб? - Ами аз докато го сложа в торбата и той мухяса. А ти взе ли охлюви? - Ами аз докато се наведа и те тъгъдък-тъгъдък и избягаха.
Мъж се бръсне в банята. Изведнъж чува жена му да крещи: - Пешо, ела бързо! Пешо!! - Какво, ма? - Мама падна от балкона! - Колко пъти съм те молил да не ме разсмиваш като се бръсна! Да се порежа ли искаш!
- Помощ! Спасете ни! Викнете пожараната, гори ни къщата!!! - Тихо, скъпа, успокой се! Ще събудиш майка си…
В болницата. В коридора пред операционната нервно ходи мъж. Един час, два, три… Накрая излиза хирургът и с тъжна физиономия казва на мъжа: - Имам лоша новина. На третия час от операцията вашата майка… Мъжът нетърпеливо го прекъсва: - Това не ми е майка. Това е тъща ми! Хирургът: - Добра новина. На третия час от операцията…
На конкурс между мъже, на основният въпрос “Какво е смесено чувство” победил мъжът, който отговорил: - Това е, когато гледаш, как твоята тъща лети в пропастта в твоята кола.
Що е то чисто и просто? ...Полицай след баня
Две баби се редят за тока.Едната отпред започнала да си говори сама и да мрънка.И другата също.Започнали да си говорят.едната казала: -Толкова време си говорим,а не сме се запознали.Как се казваш? -Станка -Ама не те питам с какво си дошла,а как се казваш?!
Един дядо се разхождал със свален цип по улицата.Мъж го спрял и попитал: -Дядо,защо ходиш с откопчан цип? Стареца отговорил: -Ами вчера бях с откопчана риза и ми се вдърви кръста, та сега...
Козата отива на пазар и казва на децата си: - Деца, аз отивам на пазар. Паролата е "Ям люти чушки". Само като чуете паролата ще отворите. Ясно? След малко пристига вълка и чука на вратата. Козлетата питат: - Кой е? Той отговаря: - Аз съм вашата майка. Те го питат за паролата, той не я знае и пита свраката. Тя му я казва и той се връща и пак чука на вратата. Козлетата пак го питат за паролата и той им казва: - Ям люти чушки. А най малкото отговаря: - Да ми ядеш ......., ние имаме шпионка.
Крадец ограбва къща. В тъмнината се чува глас: - Исус те гледа! Паникьосва се, светва лампата и виджда папагал в клетка. - Ти кой си? - пита крадецът. - Матейчо - отвръща папагалът. - Ха! Това име за папагал ли е? - пита окопитилият се крадец. - Е, и Исус не е име за доберман...
- Вие не обичате черен хумор? У-у-у-у-! Расисти!
Гърбавият се обадил на пелтека: - Намерил съм ти подходяща работа, суфльор в театъра. - П-пак л-ли ми с-се под-диграваш? - обидил се пелтекът и решил да си отмъсти. Звъни на гърбавия и му казва: - П-помниш ли к-как се сним-махме миналата годи-ина? Ел-ла си вземи с-снимката, ч-че не мога да с-си затво-оря албу-ума.
Лъва бил много възмутен, че животните замърсяват гората и са я превърнали на тоалетна. Наредил той да построят една тоалетна и наредил всички да ходят в нея. Един ден обаче на заека му се досрало, а горската тоалетна била много далече. Огледал се той, видял че наоколо няма никой и се изсрал по средата на една полянка. Точно свършил работата и гледа по пътечката идва лъвът. Станал заека и захлупил лайното с лапи. Гледа лъвът, че заека крие нещо и пита: - Ей, заек, ти кво правиш бе? - А, нищо, хванал съм тука една пеперуда! - Я да видя! Вдигнал ръце заека, погледнал нагоре и казал: - А, излетя! Погледнал след това надолу и изненадан извикал: - А, и се е насрала от страх!
Събрал лъва животните в гората. На събранието той казал: - Уважаеми, решил съм да построя като цар на животните един басейн. Бурни аплодисменти… Само жабата изчакала всички да свършат с ръкопляскането и казала: - Уррраааа… Лъва я погледнал, но нищо не казал и продължил: - Този басейн ще се ползва само в събота и неделя. Пак бурни аплодисменти… Пак жабата изчакала и накрая казала: - Уррраааа! Лъва ядосано я погледнал и казал: - В този басейн няма да се допускат зелени животни с големи усти. Жабата весело отвърнала: - Хе-хе-хе… Пак преебаха крокодила.
Влязъл Зайо Байо в една сладкарница, ударил с юмрук по тезгяха и изревал: "Дайте ми една торта с моркови!" "Нямаме торта с моркови", отговорили му любезно. На другия ден пак влязъл Зайо Байо, ударил с юмрук и изкрещял: "Дайте ми торта с моркови!". Отново му обяснили, че нямат. И така няколко дни наред, докато на продавача му писнало и казал: "Ако още веднъж ми удариш с юмрук по масата, ще ти закова лапите за нея!" На другия ден влиза Зайо Байо и плахо пита: "Извинявайте, моля ви се, случайно да имате пирони?" "Не." "Тогава бързо ми дайте една торта с моркови!"
Във влак пътували лисицата, вълка, и други горски животни. По едно време влиза зайчето с една бухалка и пита: - Има ли тарикати? Всички мълчат и зайчето казало: - Дайте тогава по 2 лв. След малко се върнало пак и попитало: - Има ли тарикати? Пак мълчали всички. - Тогава дайте по 2 лв. Така няколко пъти, но на животните им писнало и когато дошло пак вълка станал и извикал: - Има тарикати. Тогава зад заека се показала мечката и казала: - За тарикати по 4 лв.
Царят лъв строява животните: - Умните наляво, красивите надясно. Жабата се обажда: - Е аз сега какво, да се разчекна ли?
А в Чернобил сега също е пролет… Тревата синее, птичките лаят…
Една мравка се разхожда с гъсеница на гърба. Среща я друга мравка и я пита: - Абе, какво е това на гърба ти? - Космодиск!
Седи си на пътя котенце. Минава крава и му казва: - Я, какво си мъничко, пък вече с мустаци. Котенцето отговорило: - А ти каква си голяма, пък си без сутиен.
Кит плува вкръг около самка и с упрек й говори: - Колко страни по света, стотици екологически организации, сума ти политически лидери, милиони хора - всички се борят за това, нашият вид да продължи да съществува, а ти ми разправяш - "Главата ме боли...".
Кара си мутрата BMW-то по пътя със 90 км и изневиделица срещу него едим мерцедес, а в ляво, а вдясно и се ударили челно. След няколко минути в несвяст борчето се събужда и си мисли ядосан - "ей ся кат го фана тоя че го утепам", излиза от колата и гледа как от мерцедеса излиза един поп. Борчето: - Ко праиш бе идиот, ей сега че те утепам. Попа: - О чадо успокой се, важното е, че сме живи и здрави Борчето: - Виж ко ми напраи колата бе ... Попа: - Виж мое чадо, това са само ламарини. Важното е, че сме живи и здрави(попа вади една бутилка джони из под расото). Дай да пийнем по едно за това. Борчето хванало бутилката ударило един голям гълток да освободи напрежението и подало бутилката на попа. Попа затворил бутилката и я прибрал под расото. Борчето: - Ти няма ли да пиеш? Попа: - Не, аз ще чакам полицията.
Учителката дала за домашно всеки да напише нещо в рими . На другия ден започнала да изпитва децата и дошъл ред на Иванчо . Той започнал да чете : - С двата крака скочих във папура и водата ми стигна до........коленете . - Иванчо , тук нямя рима ! - казала учителката. - Как да има , госпожо , плитко е....
Две проститутки в Дивия Запад си говорят: - Абе какво стана с Мери? - Ама не знаеш ли? Умря. - От какво? - Зарази се с трипер. - Ама нали от трипер не се умира! - Умира се - ако го лепнеш на Големия Джо...
Един човек отишъл във Флорида на лов за крокодили. Но по случайност хванал златния крокодил. Крокодилът казал: - Пусни ме и ще ти изпълня три желания! Ловецът доволен го пуснал, но крокодилът тръгнал да бяга. Ловецът учуден попитал: - Къде отиваш? Нали щеше да ми изпълняваш желания? Крокодилът се обърнал и казал: - Ха, аз да не съм златната рибка!
- Какво е общото между интернет и жените? - И при двете трябва да се ровиш дълго и упорито за да откриеш нещо ценно.
Между приятели: - Какво прави вчера бе, Гошко? - Абе, цяла нощ бях у бившето ми гадже и съм чукал! - Сигурно е било супер? - Не бе, не ми отвори!