7:00 - 7:30 Щастие през целият ден 7:30 - 8:00 Ще отидеш на кино с друго момче /момиче 8:00 - 8:30 Чернокосо момче /момиче те харесва 8:30 - 9:00 Русо момче /момиче те харесва 9:00 - 9:30 Късмет през целият ден 9:30 - 10:00 Русо момче /момиче те харесва 10:00 - 10:30 Чернокосо момче /момиче мисли за теб 10:30 - 11:00 Ще те целуне (светли очи и тъмна коса) 11:00 - 11:30 Любовта ще ти донесе щастие 11:30 - 12:00 Твой приятел /ка също го /я харесва 12:00 - 12:30 Раздяла с русо момче /момиче 12:30 - 13:00 Раздяла с чернокосо момче /момиче 13:00 - 13:30 Ревнува те 13:30 - 14:00 Бившото ти гадже ще се върне 14:00 - 14:30 Харесва приятела /ка на русо момче /момиче 14:30 - 15:00 Харесва приятела /ка на чернокосо момче /момиче 15:00 - 15:30 Неприятности в къщи 15:30 - 16:00 Неприятности в училището 16:00 - 16:30 Нещастие в любовта 16:30 - 17:00 Той /тя мисли, че го мамиш 17:00 - 17:30 Непознато момче /момиче мисли за теб 17:30 - 18:00 Ще се караш с приятел /ка 18:00 - 18:30 Обича те, но ходи с друга /друг 18:30 - 19:00 Той /тя ще ти даде снимката си 19:00 - 19:30 Той /тя си струва дай му /и възможност 19:30 - 20:00 Изневерява ти 20:00 - 20:30 Сънува те 20:30 - 21:00 Мечтае за теб 21:00 - 21:30 Няма да те забрави 21:30 - 22:00 Никога няма да те забрави 22:00 - 22:30 Верен /а ти е 22:30 - 23:00 Доверява ти се 23:00 - 23:30 Предстой ти голяма любов 23:30 - 00:00 В къщи те чака изненада 00:00 - 00:30 Крие нещо от теб 00:30 - 01:00 Обича те 01:00 - 01:30 Влубен /а е в друг /а 01:30 - 02:00 Родителите ти имат нужда от теб
[ Редактирано чт мар 20 2008, 02:22 ] Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
Регистриран потребител #52
Регистриран: вт фев 26 2008, 05:33 Град: София съобщения: 103
СИВИ очи - са влюбени натури, амбициозни с желание да постигнат висока кариера, общественото признание и материални придобивки. Любовта към жените е проява на внимание само когато думата притежава цени качества да бъде тяхното второ "аз" и благотворени от любимият пол. Сивооките господа могат да бъдат понякога студени, рязки, властни и никога сантиментални.
СИНИ очи - те са с богато въображение и фантазия, артистични, обаятелни, контактни. Често правят щедри и благородни жестове към околните. Характерът им е открит, прям и с чуство за хумор. Понякога гледат по-леко на живота отколкото трябва и затова от известно лекомислие проиграват някой важни професионални и любовни шансове. Потходящи професии за тях са всичко в сферата на комуникацията и общуването с много хора.
КАФЯВИ очи - те са спокойни, решителни, целенасочени и уравновесени. Техното интимно чуство е страста, което постоянно тлее, жарава, който може да подържа равномерен и досатъчно ярък огън, когато се наложи. Това са повече хора на действията, отколкото на думите. Имат всички предпоставки методично и обмислено на етапи да постигнат много от това, което биха пожелали. Между кафявооките господа се срещат доста хора на науката и въобще представители на интелектуалния труд.
ЗЕЛЕНИ очи - те са изключително пробивни хора, надарени с блестящи способности. Умът им е остър като бръснач и веднага оценяват всяка ситуачия в живота си. С големи скокове вървят нагоре в кариерата, изпреварват всички съперници елеминирайки препиятствията. Имат труден характер и уважанат само преуспелите хора. Сексът за тях е още една дисциплина от всички други, при който не са на техническа висота. Външно са красиви именно поради този рядко срещан зелен поглед, но са студени и всъщност са големи егоисти. В професията и в личният живот непременно са лидери.
ПЪСТРИ очи - те са добродушни, веселяци, симпатяги. Имат навика да преувеличават и да послъгват. Много добри съпрузи и родители, а в любовта са на първо място приятели. Не са егоистични и винаги ще направят услуга на всекиму. Способни и ценени в работата, често са безсъвестно използвани от началници и близки хора. Предпочитат професии на енергичното действие - творчески и инпулсивни, без строги ограничения.
ЧЕРНИ очи - те са страстнни, чуствителни, огнени. Понеже са избухливи, често стигат до конфликти дори с близки хора, който имат най-искрени и добросърдечни намерения спрямо тях. Те приемат любовта и секса като неизменно единство, но са ревниви, мнителни и твърде настойчиви в желанията си. Предпочитат самостоятелна работа без началници и често имат проблеми с закона.
Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
Тайният знак на числата според психолозите показват какви чуства има в дълбочините на човешката душа. С тази гледанка може да разкриете неочаквани неща за себе си.
Какво да направя ?
Напиши в колонка числата от 1 до 10. На мястото на 2 и 6 постави имена на хора от другия пол. На мястото на 3, 4 и 5 имена на приятели или познати. На мястото на 7, 8, 9 и 10 заглавия на песни. След като направиш всичко това, може да продължиш да четеш гледанката и напред, защото смисала иначе се губи.
Какво значи всичко това ?
Ти си номер № 1. Човекът под № 2 е този, който обичаш. Името под № 6 е някой, който харесваш, но връзката ви е неусъществена. Човекът под № 3 иска да се грижиш за него. Под № 4 е някой, който познаваш добре. Човекът № 5 е щастливата ти звезда. Песента №7 представя отношението ти към № 2. Песента под №8 отношението ти към № 6. Песента под № 9 отговаря най-добре на твоето под съзнание. Песента под № 10 е мнението ти за живота.
Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
Когато ти подарят цвете по даден повод, това е символ за уважение и обич. Всяко цвете обаче си има свойте специфични особености според вида си, за това какви чуства носи то със себе си или какво иска да изрази човека чрез цветето спрямо тебе.
РОЗА - той е вечно твой! бяла роза - желае да се ожените!
жълта роза - иска да си останете гаджета!
червена роза - обича тe! розова роза - иска да ходитe!
МАРГАРИТКА - мисли, че го обичаш!
ТЕМЕНУГА - много те обича!
ПЮЛЕК - мрази те!
КАЛИЯ - иска целувка!
ЗДРАВЕЦ - обича само теб!
МОМИНА СЪЛЗА - иска снимка!
КАРАМФИЛ - обича те безумно!
МИНЗУХАР - иска да се срещате!
ЛАЛЕ - обичате се взаймно!
ЕДЕЛВАЙС - следи те!
НАРИУС - харесва те!
КОКИЧЕ - харесва красивото ви излъчване !
ТЕЛЕЦ - Напредва бавно, но сигурно по-повечето предмети. Ако искат да постигнат невероятен успех, трябва да се откаже от тъпия си инат, защото ако невнимава в час ще изгуби.
СТРЕЛЕЦ - Ненавиждат учителите. Те са най-непокорните личности в класа. Учат само по предмети, който им харесват, поради тази причина предметат им почти винаги е доста променлив.
КОЗИРОГ - Любимци на учителите. Те са кротички и ученолюбиви и все пак странно как, но не толкова умни, както другите. Въпреки това учениците преписват от тях.
ВОДОЛЕЙ - Обичат да правят всичко по своему, като трудно приемат странични съвети, а учителите много не одобряват подобно поведение. Хитруват мързеливо и честичко бягат.
РИБИ - Обичат да пишат стихове, кадето са ненадминати. Питай ги обаче за задачи, химически формули или логика - ще изкуфеят, там е слабото им място.
АБАЖУР - Ако сънуваш абажур, скоро ще тръгнеш на неочакван път.
АБИТУРИЕНТ - Да се видиш насън като абитуриент означава скорошно препиятствие пред теб; да видиш другиго като абитуриент - лоша новина за него.
АВТОБУС - Ако видиш насън автобус, чакат те професионални успехи; ако се возиш в него, очаквай забавяне на професионалното издигане.
АВТОМОБИЛ - Ако насън се возиш в автомобил, ще имаш успех; ако на сън го виждаш - чакай новини; сънуваш ли катастрофирал автомобил - отложи плановете си за деня; ако в съня си купуваш автомобил - предстои ти важно събитие.
АГНЕ - Присъни ли ти се агне, нямай вяра на интимен приятел; ядеш ли агне насън - ще станеш свидетел на семейна сцена.
АДВОКАТ - Ако говориш в съня си с него - ще имаш малки неприятности; ако само го виждаш - ще те поканят в сдружение; ако чуваш гласа му насън - ще те сполетят грижи; ако сънуваш, че си адвокат - чака те бърз и близък успех.
АДРЕС - Пишеш ли адрес - чакай новина в най-скоро време; виждаш ли написан адрес - ще ти дойдат гости; четеш ли адрес - не започвай нова работа.
АКРОБАТ - Ако сънуваш акробат, ще придобиеш неочаквано нещо; ако себе си сънуваш като акробат - ще се отървеш от големи неприятности.
АЛБУМ - Означава посещение на неприятни за теб хора; ако го прелистваш, очаквай среща с човек, когото отдавна си искал да видиш.
АЛЕЯ - Ако е в парк - близък човек ти изневерява; ако е в гробище - съмненията ти са неоправдани.
АНГЕЛ - Сънуваш ли го на празник - на добро е; ако е делник - за здрав човек означава радост, а за болен - трудно оздравяване.
АПТЕКА - Да сънуваш аптека означава болест или неуспехи в работата; ако взимаш в съня си лекарства от аптека - ще изпиташ необоснован страх и несигурност.
АРТИСТ - Видян насън артист означава предстояща авантюра, свързана с хубави лични преживявания.
АСО - Асо каро означава думи; купа - новини, пика - неприятности; спатия - пари. тези значения картите имат само когато ги сънуваш, не и когато ти гледат на карти.
Б
БАБА - Ако видиш насън стара жена - ще получиш съвет; ако се видиш като стара жена - ще узнаеш някаква тайна; ако сънуваш погребение на стара жена - нов човек вкъщи.
БАГАЖ - Да местиш в съня си багаж - знак за благоприятни промени в службата; ако друг мести или носи багаж - ще имаш неприятности.
БАДЕМ - Захаросани бадеми насън предричат добри новини; горчиви бадеми - кратък успех; цъфнало бадемово дърво - ще се изпълни нещо отдавна желано; ако дървото не е цъфнало - очакват те неуспехи в любовта.
БАЛ - Ако се сънуваш на бал - ще имаш недоразумения с интимен приятел; ако насън танцуваш на бал - предстои ти раздяла с приятел.
БАЛЕТ - Гледаш ли насън балет - ще имаш неприятности в работата; ако сам танцуваш - чакай повишение; сънуваш ли балерини - ще дойде голямо лично разочарование.
БАЛКОН - Ако насън седиш на балкон - ще имаш краткотраен успех; ако гледаш към балкон - няма да имаш успех в службата; несигурно материално положение; ако видиш, говориш от балкон - пази се от врагове!
БАЛОН - Ако се издига в съня ти - очаквай загуба; ако пада надолу - значи кроиш нереални планове; ако летиш с балон - лесно ще убедиш някого да идвърши нещо, от което ще имаш материална изгода.
БАНИЦА - Ако насън правиш баница - в скоро време ти предстои важно събитие; ядеш ли баница - чака те голяма придобивка; ако купуваш баница - предстои ти измамно благополучие.
БАНКА - Очаквай благоприятно развитие на финансовите си проблеми; ако сънуваш, че излизаш от банка - ще изгубиш пари.
БАНКЕТ - Сънуваш ли банкет, ще се скараш с приятели; означава и недоразумение между мъж и жена.
БАНЯ - Ще чуеш лоши приказки.
БАР - Предстоят ти парични разходи или семейни неприятности.
БАРАКА - Да сънуваш барака означава неизвестност; възможен е финансов крах.
БАСЕЙН - Ако в съня си гледаш басейн - ще научиш за лоши думи, казани зад гърба ти; ако плуваш в басейн - ще имаш грижи и неприятности в семейството.
БАСТУН - Да се опираш насън на бастун, значи: за млад човек - ще получи добър съвет: за стар човек - болест.
БАЩА - Ако насън видиш починалия си баща, без да говориш с него - очаква те щастие, материална придобивка, радост; ако говориш с него - ще имаш неприятности в семейството - няма да успееш да се наложиш на хората вкъщи; ако сънуваш, ме ти самият ставаш баща - ще сключиш щастлив брак.
БЕБЕ - Да сънуваш бебе значи болест; ако чуеш, че бебето плаче - болеста ще сполети някой твой близък.
БЕДЕН - Ако се сънуваш беден, ще получиш пари.
БЕЛЕГ - Ако насън получиш белег - ще се отличиш в нещо; ако видиш човек с белег на лицето - ще си намериш добър приятел.
БЕРА - Ако насън береш от дърво - чакай радост в семейството; ако береш на открито - напразни усилия; береш ли на Земята - макар и трудно, ще натрупаш голямо богатство.
БЕСИЛКА - Ако сънуваш бесилка, ще разбереш за изневяра чрез почти непознат човек.
БИБЛИОТЕКА - Ако насън четеш в библиотека - ще бъдеш възнаграден за положен от теб труд.
БИБЛИЯ - Ако четеш Библията - радост и веселие вкъщи; ако само я разлистваш - ще научиш неприятна истина.
БИК - Видиш ли насън бик, пази се от човек, който пристига от път; ако бикът те напада - чакай неприятности и разочорование от близък приятел; ако мине покрай теб, без да те закачи - ще избегнеш голяма опасност; ако заколиш или убиеш бик насън, ще изгубиш голям приятел; избягвай да даваш обещания!
БИЛЕТ - Ако сънуваш билет, трябва бързо да завършиш започнатата работа; не по своя воля ще правиш нещо; ако загубиш бшлет - ще бъдеш принуден да се откажеш от някакъв свой навик; търсиш ли билет - сам ще си навлечеш неприятности.
БИРА - Да пиеш насън светла бира означава здраве; черна бира - парична придобивка; ако изливаш бира - чакай неприятности; ако наливаш - ще те поканят на гости; сънуваш ли празни халби или бутилки от бира - не се доверявай прекалено много на приятелите си.
БИСЕР - Ако намериш бисер - приятелите ти те обичат и ценят; ако продаваш - ще изгубиш пари; ако купуваш - ще чуеш лоши думи за себе си.
БИЧ - Ако си сънувал бич, чакай повишение в службата.
БИЯ - Да сънуваш бой, означава пътуване; ако удряш плесница - изневяра.
БЛАГОДАРНОСТ - Ако насън някой ти благодари - ще се осуетят плановете ти; ако ти благодариш на някого - ще се разделиш с приятели.
БЛАГОСЛОВИЯ - Ако те благослови стар или непознат човек - дълголетие и здраве; ако е млада жена - болест; благослови ли те Света Богородица - голям късмет.
БЛАТО - Ако сънуваш блато - ще избегнеш надвиснала неприятност; ако газиш в блато - предстоят неприятности в семейството; ако се давиш в блато - ще заболееш тежко.
БЛИЗНАК - Ако си видял насън близнаци, внимавай - някой от близките ти приятели е двуличник; ако говориш с близнаци - ще чуеш нещо за близък човек; ако си имал близнак насън - не се опитвай да решиш в този ден сериозни въпроси!
БЛУЗА - Ако насън си бил облечен в дълга блуза или риза, ще имаш късмет и успех в службата; нова блуза или риза предвещават неприятности; купуваш ли си блуза или риза - чакай гости вкъщи; нова пъстра блуза или риза обещава нова любов; мръсна блуза или риза - лошо ти се пише в службата; черна блуза - жалейка, смърт на близък човек; синя или зелена - ще се изпълни твое голямо желание; жълта - имаш двуличие с интимен приятел; бяла, но не сватбена - годеж, сватба; червена - ще научиш истината за някого и ще се гордееш с това; сива - тежък труд те чака; къса блуза вещае неуспех в предприетото начинание.
БОГ - Ако сънуваш Бог, бързо ще се изпълни твое желание.
БОГАТСТВО - Колкото си по-богат насън, толкова повече загуби и неприятности ще имаш наяве; ако насън получиш наследство, ще имаш много щастлив брак; ако получиш богатство като подарък - в най-скоро време семейството ти ще се увеличи.
БОДИЛ - Бодилът означава запознанство с неприятен човек; ако се убодеш насън - неприятности в работата; ако държиш или чупиш бодли - неприятности вкъщи.
БОЖУР - Пълноценна и трайна любовна връзка.
БОКЛУК - Сънуваш ли боклук, ще получиш наследство; ако ровиш боклук, ще намериш пари; ако изхвърляш боклук от къщата си - внимавай да не загубиш пари!
БОЛНИЦА - Приятели ще ти помогнат да изплатиш дългове или да излезеш от трудно положение.
БОНБОН - Ако купуваш насън бонбони - ще се влюбиш от пръв поглед; ако подаряваш бонбони - ще преживееш любовни перипети; ако ти подарят бонбони - приятел ще ти помогне в беда.
БОР - Бърз напредък в службата.
БОРБА - Ако се бориш насън - ще получиш малко наследство или приятел ще ти остави нещо за спомен; ако наблюдаваш борби, наяве ще ти се наложи да се пребориш с неприятел.
БОС - Ако се сънуваш бос, ще те сполетят неприятности; ако бягаш бос, ще останеш сирак.
БРАДВА - Дебне те опасност!
БРАТ - Ако видиш насън мъртав брат си, ще живееш дълго; ако говориш с него - ще избегнеш страшна беда; ако ти се роди брат - дълъг радостен живот; ако се разделяш с брат си - големи загуби в работата; караш ли се с брат си - неприятности и кавги с приятели; сънуваш ли погребението на брат си - тежко и мрачно бъдеще.
БРАШНО - Ако насън пресяваш брашно - чака те радост; ако мелиш брашно, ще положиш тежък труд, от който няма да имаш полза; ако разпилееш брашно - не говори за своите планове пред колегите си, не им се доверявай прекалено!
БРЕЗА - Цъфнала бреза насън е знак за приятно преживяване; суха бреза - болест; отсечена бреза - среща, но не непременно за хубаво.
БРЕМЕННОСТ - Предвещава грижи.
БРОЕНИЦА - Ако видиш насън броеница, ще се сдобриш с някого.
БРОЯ - Броил ли си насън, неочаквано ще те сполети неприятност.
БРЪСНА СЕ - Неприятности от финансов характер.
БУДЯ - Ако будиш някого насън, внимание - грози те опасност!
БУКЕТ - Ако насън получиш букет, наяве ще преживееш голяма радост или ще чуеш добри вести; ако само гледаш цветя - ще имаш кавга с приятели; ако тъпчеш или загубиш букет - ще се резделиш с интимен приятел; ако букетът е увяхнал - внимавай, напразни са надеждите ти - любимият човек обича другиго!
БУЛКА - Ако се видиш насън като булка, означава лоша болест; да видиш друга жена, която познаваш, като булка - болест, смърт, ще чуеш нещо лошо за нея; непозната булка - хубаво събитие в семейството, дори сватба; ако сънуваш, че умира булка или погребение на булка - ще се жениш два пъти; ако булка ти проговори - ще се сбъдне твое най-съкровено желание.
БУРЕ - Ако сънуваш празно буре, чакай разправии вкъщи; пълно буре - ако се трудиш упорито, ще постигнеш големи успехи в работата си; буре без дъно - напразно си се трудил, остави работата, която си започнал; ако търкаляш буре - ще получиш нова, по-хубава работа; ако пълниш буре, очаквай придобивка за семейството, но тя ще ти струва много.
БУРЯ - Ако в съня ти има буря, ще излезеш победител в битка, която си започнал сам.
БЪЛХИ, ВЪШКИ - Очаквай много пари!
БЪРЗО - Ако насън правиш нещо бързо, надявай се на голяма промяна в живота.
БЯГАМ - Над теб е надвиснала опасност; ако искаш, но не можеш да бягаш - ще сключиш несполучлив брак; ако бягаш през нощга - ще изгубиш родител; ако бягаш от животно - около теб се плетят интриги; ако бягаш от човек - за неженените означава годеж.
БЯЛ - Бял цвят означава радост, изненада.
В
ВДОВЕЦ - Ако говориш насън с вдовец или вдовица, скоро ще се изпълнят надеждите ти за задомяване; ако само видиш вдовец или вдовица - някой ще ти говори сериозно за женитба.
ВЕЗНА - Ако си сънувал, че държиш в ръка везна, не се колебай да започнеш нещо ново - ще спечелиш, но не очаквай прекалено много.
ВЕНЕЦ - Ако насън носиш венец, чака те несигурно бъдеще, а ако е на главата ти - една година нещастна любов; гледаш ли венец - слушай само собственото си сърце, не обръщай внимание на хорските приказки.
ВЕРИГА - Ако насън си носил верига, тежък труд те чака; ако са те вързали с верига, разчитай на скорошен брак; ако е дрънкала верига - ще чуеш празни приказки.
ВИНО - Да пиеш вино насън означава материална придобивка; ако виното е червено - ще чуеш неприятна истина; ако насън разливаш вино - пази се от харчове!
ВИСОКО - Да се катериш, да се качваш на високо означава трудно, но добро издигане; да гледаш от някаква височина - издигане, постигнато желание.
ВИШНА - Да сънуваш вишна означава грижа.
ВЛАК - Ако насън чакаш влак, ще се възцари неопредереност в личните ти отношения; ако пътуваш с влак - неизпълнено желание или измама; ако изпуснеш влак - пълен провал на личните ти планове.
ВОДА - Чиста вода насън предсказва щастие и радост; мътна - неприятности и разправии.
ВОДОПАД - Голяма придобивка.
ВОЙНИК - Ако сънуваш войник, ще ти се наложи много да работиш.
ВОЙСКА - Сънуваш ли войска, пази се от пожар!
ВОЛ - Яви ли ти се насън вол, ще ти се наложи много и упорито да работиш, но не винаги за собственото си благополучие; ако видиш бели волове, в скоро време очаквай решаващо събитие в живота си.
ВРАБЧЕ - Хванеш ли насън врабче, ще завържеш ново интимно приятелство; ако го гониш, но не можеш да го хванеш - ще се разделиш с приятел; ако в съня ти цвърчи врабче - ще се збъдне нещо, което отдавна желаеш.
ВРАГ - Ако сънуваш враг, ще избегнеш големи неприятности; ако целунеш или прегърнеш врага си насън - ще се сдобиеш с приятел.
ВРАТА - Видиш ли насън врата - чакай гости.
ВРАНА - Предсказва неприятности; болест, която може да завърши много зле.
ВРЕТЕНО - Голяма любов.
ВУЛКАН - Вулкан насън означава много големи, но свързани с трудности и неочаквани обрати промени в живота.
ВЪЛК - Видиш ли в съня си вълк, ще срещнеш приятел; ако вълците те гонят, ще се караш с лоши съседи; сънуваш ли бял вълк - високо поставен приятелще ти помогне.
ВЪЛНА - Ако ти се присъни вълна, ще трябва много да се трудиш, но ще постигнеш добри резултати; ще станеш по-добър.
ВЪРБА - Държиш ли насън върбово клонче, ще бъдеш обсипан с почести; гледаш ли върба - ще плачеш.
ВЯТАР - Ако в съня ти духа силен вятар - лош човек ще се завърти около теб или любовта на партньора ти ще се окаже мимолетна.
Г
ГАЙДА - Гайда насън означава голямо веселие или неочаквани добри новини.
ГАРВАН - Ако гарван грачи в съня ти - предвещава загуба; ако го виждаш - ще имаш неприятност или нов неприятел; ако лети - вещае смърт сред близки; ако убиеш насън гарван - ще победиш най-големия си неприятел.
ГЛАВА - Остригана глава насън вещае неприятности, нещастие; ако насън сечеш главата на някого - ще удържиш победа над враговете си; присъни ли ти се отсечена глава - скрит враг в службата ти ще се махне.
ГЛАД - Ако огладнееш насън, чакат те голямо богатство и успех.
ГЛАС - Ако насън си чул глас, без да виждаш откъде идва - слушай съветите на добрите си приятели; ако си чул много гласове - дълго време ще се чувстваш добре; приятен мъжки глас означава придобивка или хубава новина; силен мъжки глас - имуществено благополучие; женски глас - не обръщай внимание на клюки; женски напевни гласове - почини си, но не прекалявай!
ГЛИНА - Копаеш ли насън глина - ще получиш пари; ако я месиш - ще боледуваш или ще претърпиш неуспех във вече започнато дело.
ГЛИСТИ - Бъди внимателен в обществените си изяви!
ГЛОБУС - Означава далечен път.
ГНЕЗДО - Ако си сънувал гнездо - предстои веселие вкъщи; ако в гнездото има нещо - ще започнеш нова, по-добра работа; празно или запустяло гнездо означава загуба; пълно с яйца или птиченца - добра среща или създаване на семейство.
ГОЛ - Ако се сънуваш гол - предстоят ти нещастия и мизерия; ако си гол сред хора - ще се разчуе нещо компрометиращо те; ако хората са познати - плановете ти ще пропаднат; ако сънуваш голи хора - неискрени роднини ще ти дойдат на гости.
ГОРА - Виждаш ли насън гора - няма да знаеш как да решиш служебен проблем; ходиш ли из гора - дълго ще се колебаеш за нещо важно.
ГОТВЯ - Да готвиш насън означава грижи, които ще преодолееш бързо и лесно.
ГРАД - Ако сънуваш град, имаш неосъществимо желание; трябва да промениш начина си на живот!
ГРЕБЕН - Ще постигнеш набелязана цел.
ГРОБ - Ако видиш насън отворен гроб - ще те поканят на някакво събиране; ако засипваш гроб - чака те болест; ако лежиш в гроба - в близко време ще се изпълни най-голямото ти желание.
ГРОЗДЕ - Бяло грозде означава радост, червено - ще научиш истина; ако береш грозде - ще изживееш раздяла; ако купуваш - предстои ти много приятно ново запознанство.
ГЪБА - Внимавай със здравето си!
ГЪЛЪБ - Сънуваш ли летящ гълъб - предстои ти радост в семейството или приятна среща; ако хванеш насън гълъб - чакай женитба или мателиална загуба; ако гълъб кацне на рамото ти - среща с добри приятели; ако видиш умрял гълъб - ще загубиш приятел.
ГЪРДИ - Женски гърди ако видиш в съня си - чакай щастие или любов; космати гърди значат здраве и дълъг живот; дете, което суче от майчината гръд - щастие в брака; равен в гърдите човек - дълготрайно приятелство.
Д
ДАВЯ СЕ - Ако сънуваш, че се давиш, значи с труд ще преодолееш препятствие по пътя си; ако се давиш в мътна вода - ще те налегнат грижи или ще те изненада болест.
ДАТА - Щом видиш насън точно определена дата, нещо много важно ще се случи в живота ти.
ДВЕ - Мерне ли ти се числото две насън, значи не си доволен от живота си, но трудно ще го промениш.
ДВОР - Ако дворът, който си сънувал, е подреден, ще имаш успех в работата; ако насън чистиш двор, ще се караш със съседите; ако дворът е разхвърлян и мръсен - ще имаш неприятности в работата.
ДВОРЕЦ - Видиш ли дворец насън, някой ще ти помогне с пари и съвети; ако сънуваш, че рушиш дворец, внимавай - чакат те ядове на стари години!
ДЕВЕТ - Числото девет вещае печалба, но и тъга по деца или родители.
ДЕВОЙКА - Ако сънуваш хубава девойка, големи разноски те чакат; ако целуваш девойка - приятна изненада; ако сънуваш пчачеща девойка - неприятности; ако девойката танцува - предстои ти среща или любов.
ДЕЛБА - Ако насън делиш нещо с чужд човек, непознати хора ще ти помогнат да придобиеш нещо; ако делиш с роднини - чакат те загуби от материален характер.
ДЕЛФИН - Ще получиш помощ от добър приятел; ако плуваш с делфина - на прав път си в някакво начинание.
ДЕТЕ - Дете насън значи грижи и нещастия; да видиш много деца как играят - болест и непредвидими нещастия за теб и семейството ти; по-големи деца: ако са здрави - много скоро те чака приятно запознанство, ако децата са болни - неприятности.
ДЕТЕЛИНА - Разцъфналата детелина насън предсказва щастливо бъдеще; ако видиш насън поле, покрито с детелини, най-после ще надвиеш на харчовете си и ще сложиш край на недоимъка; ако видиш четирилистна детелина, чака те голям късмет; ако някой ти подава детелина - не изпускай възможността да се впуснеш в ново начинание.
ДЖАМИЯ - Ако видиш насън джамия - чака те пътешествие, но внимавай за здравето си.
ДЖОБ - Чакат те пари изневиделица; ако сънуваш празен джоб - ще имаш разноски и разправии около жилището си; ако някой бърка в джоба ти, бъди много предпазлив с любимия човек!
ДЖУДЖЕ - Ако видиш джужета насън - ще получиш помощ, на която си разчитал; ако джуджета тичат или играят в къщата ти, някой ще те моли да му помогнеш в работата.
ДЖУНГЛА - Внимавай: ще те затиснат съвсем неочаквани парични затруднения - ограничи до минимум разходите си!
ДИАМАНТ - Очакват те успех и признание в работата; ако си намерил или получил диамант, ще дочакаш големи почести и признание от хората; ако насън изгубиш диамант или друг скъпоценен камък, ще имаш големи неприятности в службата.
ДИВЕЧ - Ако стреляш по дивеч - богатство; ако видиш мъртъв дивеч - печалба те чака; ако сънуваш, че си уловил дивеч, ще постигнеш успех в работата, която си започнал.
ДИМ - Сънуваш ли дим, ще получиш вест от човек, за когото много отдавна не си чувал нищо; ако димът се вие високо в небето, ще имаш щастлив семеен живот и неприятностите, които от скоро време имаш в семейството, бързо ще бъдат преодолени; ако вятър разпръсква дима надясно - ще успееш да се справиш с трудностите у дома; ако димът се отклонява наляво - няма да можеш да се справиш с тях; ако димът е светъл - проблемите ти са по-скоро въображаеми; ако е черен - грижи; ако къщата ти е пълна с дим - имаш враг.
ДИНЯ - Ядеш ли диня насън - напразни са били усилията ти в работата или в новото ти начинание; ако купуваш диня - направил си подарък на приятел, който не го е заслужавал; ако динята има много семки - неискрен приятел говори лоши работи за теб.
ДИРЕКТОР - Ако сънуваш директор, значи ще се изпълни някое твое силно желание.
ДИРИГЕНТ - Присъни ли ти се диригент, значи допускаш някой да се меси в личния ти живот; ако ти самият си диригент в съня си, най-после ще вземеш връх в семейните работи.
ДЛЕТО - Само със сила можеш да постигнеш намеренията си.
ДОКУМЕНТ - Ако разглеждаш насън документ, ще се забъркаш в продължителни делби; ако ти дават документ, ще получиш пари, които обаче ще пропилееш.
ДОЛИНА - Видиш ли зелена долина насън, чака те щастие и скорошно сбъдване на някакво желание; ако долината е покрита със сняг - чака те нерадостно бъдеще.
ДРЯН - Държиш ли насън дрян, ще бъдеш здрав; ако в двора ти цъфти дрян - болен човек от семейството скоро ще оздравее.
ДУМА - Думи да чуеш насън значи, че ще се караш с някого.
ДУПКА - Паднеш ли насън в дълбока дупка - чакай болест; ако копаеш насън, наяве ще се занимаваш без резултат с някаква работа: ако поглеждаш в дупка - пази се, някой ще иска да ти навреди.
ДУХ - Присъни ли ти се дух, пази се да не предизвикаш съдбата!
ДЪБ - Сънуваш ли дъб - ще се окажеш сред нови приятели.
ДЪГА - Да сънуваш дъга значи голям успех и напредък в службата; да минаваш под дъга - много голяма материална придобивка; дъга на изток, при изгряващо слънце - пари ще получиш; дъга на запад, при залязващо слънце - ще загубиш пари или няма да ти върнат заем.
ДЪЖД - Студен дъжд да те вали насън предсказва препятствие в работата; топъл дъжд - че ще намериш верен съдружник; мътен порой - неприятности и загуби във финансовите дела; силен летен дъжд - голям успех или шанс в ново начинание.
ДЪЛГ - Ако сънунаш, че си задлъжнял или че искаш да вземеш заем, пази се от човек, на когото имаш голямо доверие; ако връщаш насън дълг някому - леко здравословно неразположение.
ДЪРВО - Ако палиш дърва насън, ще тъгуваш; сечеш ли дърва, най-после ще постигнеш отдавна желаната цел; пререждаш ли или събираш дърва - чака те нещастна любов; да сънуваш плодно дърво означава благополучие за семейството ти.
ДЮЛЯ - Ако насън видиш дюля, бракът ти ще бъде щастлив; ако береш дюлево дърво - чака те благоденствие; ако ядеш насън дюли - някой много ти завижда.
ДЮШЕК - Сънуваш ли нов дюшек, ще се повиши материалното ти благосъстояние; ако дюшекът е стар и мръсен - предстоят ти материални затруднения и неприятности.
ДЯВОЛ - Ако дяволът е черен, ще те измами близък човек; ако е червен - неочаквано ще повишиш материалното си благосъстояние.
Е
ЕДЕЛВАЙС - Ако ти се присъни еделвайс - трудно ще си върнеш приятел, когото си загубил по недоразумение.
ЕДИНАЙСЕТ - Ти си от хората, на които всичко им иде отръки - залови се с нещо, което зависи от сръчността на ръцете ти.
ЕДИНИЦА - Това число е знак, че си верен и благороден приятел.
ЕЗЕРО - Ако си сънувал спокойно и бистро езеро, ще започнеш щастлива интимна връзка; ако е бурно и мътно - очаквай голямо разочарование от работата или разногласия и разправии в любовта.
ЕЗИК - Видял ли си насън език - не се захващай със съмнителни сделки, ще загубиш; изплезен език насън показва, че съседите ще клюкарстват по твой адрес.
ЕКЗЕКУЦИЯ - Ако насън те поведат на екзекуция, дълги години няма да те споходи смъртна опасност; ако ти участваш като екзекутор - ще настанат веселие и радост в къщата ти.
ЕКСПЕДИЦИЯ - Ако участваш или се стягаш за експедиция насън, значи приближава много важен етап в живота ти.
ЕКСПЛОЗИЯ - Внимавай, когато решаваш по кой път да тръгнеш в живота!
ЕЛЕН - Чакат те светкавичен успех и материални придобивки; ако обаче сънуваш еленови рога - не смятай, че обичаният от теб човек ти е верен!
ЕЛХА - Ако успееш да се задържиш на сегашната си работа, чака те голям успех и издигане.
ЕПОЛЕТИ - Ако насън носиш еполети, ще дочакаш чест и почит; ако пришиваш еполети към дрехата си - скоро ще останеш без работа; ако си сложил еполети на цивилна дреха, очаква те съд, а може би и затвор.
ЕРГЕН - Ако сънуваш мъж, за когото знаеш, че е ерген, внимавай - добър твой проект ще се провали.
ЕСЕН - Вещае тъга и мисъл по любимия човек.
ЕХО - Чуеш ли ехо насън, ще получиш вести за добри стари познати; ако сам предизвикваш ехо, ще трябва бързо да изпратиш телеграма или писмо.
Ж
ЖАБА - Сънуваш ли жаба, бъди предпазлив - лоши думи ще те огорчат!
ЖАЖДА - Ако си жаден насън и се напиеш, най-после работите ти ще тръгнат надобре; ако не утолиш жаждата си - финансовите ти дела вървят зле.
ЖЕНА - Чужда жена, непозната - внимавай някой да не те излъже; ако сънуваш жена в бяло - смърт на близък човек.
ЖИТО - Да сееш или да жънеш жито насън е знак за берекет.
ЖЪЛТИЦА - Ако насън чуваш звън на жълтици, чакай в скоро време богатство; ако плащаш с жълтици, ще доживееш дълбока старост; ако ти дават жълтица или златен предмет, чакай подарък; ако изгубиш жълтица - изпуснал си късмета си.
З
ЗАВИСТ - Ако насън някой ти завижда, значи ще получиш неочаквано пари; ако ти завиждаш на някого, ще се сдобиеш с приятел.
ЗАВОЙ - Ако сънуваш много завои, бъди нащрек - ще ти се наложи да вземеш важни решения!
ЗАЕК - Ако гониш заек насън и го хванеш - чакай болест; ако го изпуснеш - ще ти се размине с леко боледуване; ако храниш заек - ще възникнат непредвидими разходи; ако видиш заек да бяга, ще се отречеш от нещо.
ЗАКУСВАМ - Ако закусваш насън - същия ден ще постигнеш успех в ново начинание.
ЗАЛЕЗ - Чака те финансов крах!
ЗАТВОР - Ако се видиш в затвор насън, скоро ще трябва да се жениш; ако пък вече си женен, ще прибереш при себе си роднини на жена си.
ЗАХАР - Ако видиш захар насън, бъди предпазлив - някой ще каже лоши думи за теб или ще разкрие много дълго пазена от теб тайна!
ЗВЕЗДА - Ако сънуваш звезди - разчитай на щастие в личния живот и издигане в кариерата; ако видиш насън как пада звезда - ще загубиш близък приятел.
ЗЕЛЕН - Сбъдване на най-съкровените желания.
ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ - Ако усетиш насън заметресение, наяве ще чуеш добра вест; ако видиш земетресение - личният ти живот временно ще се пообърка, но всичко ще свърши добре.
ЗИМА - Чака те недоимък!
ЗМИЯ - Змия ако те гони насън - много хора ти завиждат; ако се свие до теб или те полази - ще донесе хронична болест; змия да убиеш насън - душманин ще надвиеш.
ЗЪБ - Да ти падне зъб насън - болест или смърт на близък човек; ако сънумаш, че имаш равни и бели зъби - ще се радваш на прекрасно здраве и голям род.
И
ИГЛА - Ако насън шиеш с игла - ще имаш неприятности в службата; ако те бодат с игла насън - съвестта ти не е чиста.
ИГРА - Ако в съня си играеш някаква весела игра - ще почувстваш пустота в интимните си отношения.
ИГРАЧКА - Ако държиш дървена играчка, скоро в семейството ти ще се роди дете; ако играеш с нея, ще жалиш за някого; ако насън купиш играчка, грижи ще те налегнат; ако правиш играчка - веселие и радост в дома ти.
ИЗВОР - Ако насън видиш извор с бистра вода, в скоро време те очакват важни и много хубави промени в живота; ако водата в извора е мътна или кална, чака те болест; ако изворът е горещ или прилича на гайзер - ще имаш бърз, но мимолетен успех.
ИЗЛОЖБА - Сънуваш ли изложба, бъди по-скромен в желанията и очакванията си.
ИЗПИТ - Ако сънуваш, че държиш изпит, ще постигнеш успех в професионалното си поприще, но след много усилия.
ИЗХОД - Насън ако търсиш изход - в скоро време чакай неприятности и разправии; ако намериш изход - нещата скоро ще се оправят; ако си застанал на изход - бъди по-смел, дяволът не е толкова черен!
ИКОНА - Ако насън гледаш икона или се молиш през нея, не е на добро - ще те налегнат грижи; ако купуваш икона, радост и щастие ще царят в семейството.
ИМЕ - Ако сънуваш написано името си, чака те приятна изненада; ако е написано върху гроб, ще живееш много дълго; ако насън се представиш под чуждо име - чакай приятно запознанство.
ИНВАЛИД - Ако се сънуваш инвалид, ще имаш късмет; ако говориш с инвалид - обръщай повече внимание на съветите на околните и ще спечелиш; ако само видиш инвалид, дебне те опасност - обмисляй постъпките си.
ИСТИНА - Ако насън чуеш, че нещо е истина, или че някой се опитва да ти каже истината, знай, че злобен човек ти пречи.
К
КАВАЛ - Ако насън свириш на кавал, ще имаш голям успех.
КАЛ - Вещае лошо: ако пътуваш по кален път - болести; ако видиш или минеш през кална локва - лоши приказки за теб; ако се видиш намазан с кал - ще боледуваш.
КАЛЕНДАР - Ако сънуваш календар, ще чуеш неприятни неща за интимния си приятел; ако разлистваш календар - бъди нащрек: предстои ти нещо много важно.
КАЛИНКА - Ако не си женен, отваряй си очите - скоро ще се запознаеш с партньора си.
КАМБАНА - Ако в съня ти звънят камбани - ще чуеш добра новина; ако насън виждаш как се люлеят камбани, но не чуваш звъна им, някой ще скрие вест от теб; ако чуеш църковни камбани - ще узнаеш хубава новина.
КАМИЛА - Ако насън видиш камила - грижи и болести ще те налегнат; ако камилата е натоварена с нещо - ще получиш богатство; ако яздиш камила - ще преодолееш неприятности; ако сънуваш мършава камила - финансов крах те чака.
КАМИНА - Ако си сънувал камина без огън - значи в семейството ти няма много съгласие; ако в камината пламти огън - радост и щастие царят в семейството; ако камилата пуши - скоро някой завинаги ще излезе от къщи.
КАМИОН - Работата, която си подхванал, ще завърши с успех.
КАМЪК - Ако се спънеш в камък или носиш насън камъни - работиш на халос; ако някой хвърля камък срещу теб - ще чуеш лоша дума; ако ти хвърляш камък - ще се разделиш с приятели и повече няма да ги видиш или ще заминеш надалеч и няма да се върнеш.
КАНТАР - Ако теглиш нещо на него, ще имаш печалба; ако само видиш кантар - някой от семейството ти ще се опита да те съветва.
КАРТИ - Впуснал си се в доста рискована работа; ако ти гадае насън на карти, значи лесно се доверяваш на хората; ако губиш насън на карти - може да опиташ щастието си на тото; ако разделяш карти, внимавай - ще сменяш работата си!
КАРТИНА - Сънувал ли си картина, няма да се осъществи желанието ти за дълъг път.
КАТИНАР - Внимавай - лицемерен приятел ще ти предложи съмнителна сделка; ако насън отключваш катинар - ще научиш тайна.
КАФЕ - Ако насън пиеш кафе, пази се от интриги; ако мелиш кафе, ще се караш с роднини; ако гледаш на кафе - някой изненадващо ще те изпревари в работата.
КЕСИЯ - Ако сънуваш празна кесия, скоро ще получиш нещо; ако е смачкана - няма да ти върви във финансовите работи.
КИНО - Ако насън си в кино, някой близък човек те лъже; ако се саниш да ходиш на кино - внимавай, лесно ще те измамят, не бъди толкова доверчив!
КИТ - Ако сънуваш кит, ще се изпълни голямо твое желание; ако яздиш кит - прогрес в службата; ако убиеш кит - започнатата работа няма да има добър край.
КЛАДЕНЕЦ - Ако копаеш кладенец насън, ще имаш неприятности.
КЛЕТКА - Ако видиш насън клетка, пълна с животни, твоите неприятели няма да те победят, ако обаче видиш как животните бягат от клетката - пази се, дебне те опасност; ако ти самият се видиш в клетка - ще имаш неприятности със закона; ако влизаш в клетка, при зверове - ще се сдобиеш с враговете си; ако клетката, в която влизаш, е празна - ще те измамят.
КЛОЗЕТ - Пази се от лоши думи и клюки!
КЛЮЧ - Ключът предсказва щастие в любовта: ако насън намериш или вдигнеш от земята ключ - отваряй си очите, около теб вече се е появил новият ти партньор; ако изгубиш ключ, чакат те непредвидени лични неприятности; ако правиш нов ключ, не бъди толкова сигурен, че си сам в любовта.
КНИГА - Ако видиш насън затворена книга, грози те опастност; ако книгата е отворена - материална загуба; книга с картинки - ще се радваш и веселиш; книга с откъснати страници - ще изгубиш нещо важно.
КОВЧЕГ - Ако насън правиш ковчег - най-после ще надвиеш враговете си.
КОЖУХ - Ако носиш кожух насън, наяве много грижи ще ти се струпат изневиделица.
КОЛЕЛО - Ако насън се возиш на колело - разчитай на напредък в работата и щастие през деня; ако паднеш от колело - внимавай, някой ще иска да те измести; ако някой насън ти подари колело - неочаквано ще се отвори преспектива за по-хубава работа; ако ти откраднат колелото насън - ще изпуснеш шанса си.
КОЛИБА - Ако сънуваш, че живееш в колиба, много скоро ще имаш нов дом.
КОЛЯ - Колиш ли насън някакво животно, очаквай материална придобивка.
КОМАР - Ако чуеш комар да бръмчи насън, ще имаш дребни неприятности; ако убиеш комар, ще избегнеш неприятности.
КОМИН - Видиш ли комин насън, скоро ще се срещнеш с роднини; ако от комина излиза гъст черен пушек - ще се карате в семейството; ако коминът е порутен - семейството ти ще се разпадне; ако се катериш по комин насън - трудно, но сигурно ще изградиш добро семейство; ако гледаш от комин - семейството ти ще се сватосва; ако коминът е много висок - ще влезеш в многолюдно семейство.
КОМИНОЧИСТАЧ - Ако сънуваш коминочистач, чакате голямо щастие в любовта.
КОН - Ако сънуваш кон или коне да бягат волно - трудът ти няма да отиде напразно; а ако купуваш кон или държиш кон за юздата - ще се изпълнят мечтите ти за добър бизнес; ако конят е натоварен - трудности и непосилен труд те чакат; ако е умрял, това е знак, че те чака много тежък живот; ако сънуваш бял кон - предстои ти шеметен успех във финансовите операции и в службата; ако сънуваш конник - чакай гости отдалеч; ако конници те обкръжат - ще имаш неприятности с колегите си; ако ти самият яздиш - бъди спокоен, работата ти ще излезе на добър край; ако сънуваш конска грива, внимавай - грози те някаква опасност; ако видиш насън конско копито - ще се отправиш на далечно щастливо пътешествие; ако подковаваш кон насън - няма да се осъществи желано от теб пътуване, но това е за добро; ако видиш насън коняр, пази се от хора, с които си се запознал наскоро, те искат да изкористят приятелството ви; ако насън намериш конска подкова - отварай си очите да не пропуснеш касмета си!
КОНЕЦ - Ако сънуваш конец, грижи те чакат; бял конец насън означава, че някой ще те очерни несправедливо; ако вдяваш конец в игла - ще се забъркаш в някаква много неприятна работа; ако се мъчиш да разплетеш конци насън - ще имаш дълги разправии.
КОПИЕ - Всички остри предмети означават вражди, свади и неискрени приятелства; ако сънуваш счупено или наведено надолу копие, ще се сдобиеш с неприятел; ако жена сънува копие, нов мъж ще се появи в живота й.
КОПЧЕ - Ако насън ти се откъсне копче - ще смениш приятеля си; ако си шиеш копче - ще получиш материална придобивка; ако си изгубил копче насън - ще се скараш с любимия човек; ако насън обличаш дреха без копчета - голям скандал в семейството.
КОРАБ - Ако сънуваш, че пътуваш с кораб, чака те радост; ако си на кораб и има буря - чакай неприятности, от които дълго няма да се отървеш; ако си на кораб при хубаво време и в спокойно море - ще ти върви като по вода.
КОРАБОКРУШЕНИЕ - Във всички случай корабокрушение насън вещае нещо лошо: ако водата, в която си попаднал, е мътна - опасността е реална и голяма; ако е бистра и спокойна - само си въобразяваш, че си в опасност; ако в съня ти те е грозила опасност от каробокрушение, но то не е ставало - ще избегнеш някаква опасност.
КОРИДОР - Ако насън вървиш по дълъг и тесен коридор и не виждаш края му - престани да влагаш усилия в областта, в която работиш; ако коридорът има много завои - несигурност в работата, но промените може да бъдат и положителни.
КОРИТО - Пълното корито насън значи придобивка и добро мателиално положение; празно корито - материални загуби; разсъхнато или счупено корито - по-добре си потърси друга работа.
КОСА - Ако косата, която си видял насън, е гъста и красива - чака те голямо богатство и почести; ако е рядка и лошо поддържана - идват неприятности и болести; ако решиш косата си насън, ще ти се случи нещо хубаво; ако косата е прекалено дълга - чакай грижи и неприятности; ако някой те подстигва или ти пада косата - ще ти вземат силата, ще заболееш сериозно; ако ти сам си срижеш косата - ще успееш да се отървеш от грижите и неприятностите; ако насън се видиш с побеляла коса - очаквай големи почести и признание на професионалистите ти качества; черната коса насън значи любовни победи; русата коса - неверен приятел; ако насън си боядисваш косата сам - не бива да лъжеш приятелите си, скоро ще ти потрябват; ако някой друг ти боядисва косата - внимавай, близък човек те лъже.
КОСТЕНУРКА - Ако сънуваш костенурка - любовта ти е несподелена или твоите чувства са многопо-силни от ответните; ако убиеш костенурка насън, наяве няма да се вслушаш в добър съвет и после ще съжаляваш; ако видиш само празна коруба от костенурка - изпуснал си голямата си любов.
КОТВА - Котвата, видяна насън, е символ на дълга и трайна любов.
КОТКА - Да сънуваш котка, значи да не си сигурен в някой от приятелите си; черна котка - няма да се сбъдне голяма твоя мечта; шарена котка - ще имаш бърз, но мимолетен ус Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
Тази гледанка е с 36 карти използват се карти от 6-до А. Първо ще започна със значенията а после ще ви обесня как се нареждат картите.
Спатия
6 -делово пътуване 7-8- срещи, делови разговори 9-пари, печалба, заплата 10- Безполезен път (надежди ,мечти, планове) J- Мъж но също е и проблеми, неприятност Q- майка , свекърва, тъща, съседка,колежка делови партниьор но също е и жена със светли очи и тъмна коса К- мъж разведен или началник, колега офицялно лице , баща свекър А- Работа, бизнес но не е в държавна сграда
Купи
6- път 7-8 срещи, разговори, беседи 9- любов 10- надежди ,мечти, планове J- проблеми въпроси които измъчват но и Мъж светла коса и кафеви очи Q- съпруга, вие самата или просто жена К- мъж А- къща, семейство просто домашно огнище
Каро 6- път(кратък) 7-8- разговори, срещи 9- секс ,любов между свободи хора 10- надежди, мечти, планове J-мъж, проблеми Q-Любовница, младо момиче ,жена ,приятелка К-млад женен мъж може да е нечий син А- важно делово изжестие в/у хартия но без вашия потпис няма значение може да е и развод
Пики 6- къс или далечен път 7- сълзи, огорчение, печал 8-пиене покана за гости 9- болнично легло, катастрофа понякога е и в прекия смисъл на думата примерно близоста с К пика ви пречиняеа болка 10- Илюзий всичко на което сте се надявали е неосъществимо J- Погрешни стъпки , мъж Q- злоба, ревност досада , враг ( жена) К- запознанство за жена благороден човек често е колега или садружник А- ако не е в правелната му форма е удар подготвен зад гъбъ ви, лоши приятели, гора; ако е в правелната си форма е пиене случка вечер (приятна )
Начин на нареждане : 1- извадете картата на лицето на което ще гледате ако е със светли очи и кестенява или руса коса извадете дама или вале каро, ако е със светла коса и тъмни очи извадете дама или вале купа, ако е с тъмна коса и светли очи извадете дама или вале спатия в зависимост от пола на човека, ако е с тъмна коса тъмни очи и тъмна кожа то това значи че трябва да извадите дама или вале пика. Оставете картата на една страна. 2- Дайте на лицето на което ще гледате да ги разбърка картите но в никакъв случей да не ги разцепва когато се почуства готов(а) да ви ги даде с неговата карта която отделихте предварително тои разцепва тестето. 3- вие вадите най-близките 2 карти 2 под неговата карта и 2 отгоре неговата горните карти които остават ги слагате под долните 4- неговата карта с 2 отдолу и 2 отгоре карти ги поставяте в средата на масата останалите карти се нареждат на кръст 1 се слага карта над лицето (неговата карта) после долу , ляво, дясно , после пак горе ляво ,долу дясно ,горе дясно, долу ляво, в средата ляво, дясно и пак горе ляво, долу дясно, горе дясно, долу ляво и пак в средата от ляво и от дясно
5 горната линия е бъдещето, средната е сегашното, долната е миналото. Хубаво е когато се започне да се гледа на карти да се научат значенията така ще можете да ги свързвате по лесно една с друга. С тези значения гледам на карти вече 10 години а може и повече да са станали и винаги излиза вярно дано съм помогнала с нещо и дано сте ме разбрали не съм по обясненията . Но когато избирате карта на човека гледайте и кожата може да е с светла кожа а с тъмна коса и очи тогава той не е пика а купа защото е много бял в лице а пиките са много тъмни хора с тъмна кожа и тъмни очи и коса . Успех
Когато разцепиш тестето карти се отделят по 2 карти от долу и отгоре картата на този на когото ще гледаш. Примерно ще гледаш на някоя приятелка отделяш неината дама и с нея тя разцепва тестето ще се появят две купчинки една под дамата и една над дамата от долната се взимат първите 2 киарти а от горната последните две. И горните карти които остават ги слагаш под долните а дамата с по 2 карти отдолу и отгоре ги слагаш в средата на масата и околу нея нарейдаш останалите надявам се да си ме разбрала не съм по обясненията .
[ Редактирано чт мар 20 2008, 02:42 ] Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
Събират се рожд. дата и датата за която си гледаш.подреждат се числата от 0 до 9 ето така: 0 123 456 789
Гледат се цифрите от полученото число /при събирането/ и се свързват на таблицата.Броят се ъглите и се тълкуват.
ОТГОВОРИ: 1.радост 2.сълзи 3.щастие 4.пари 5.любов 6.нещастие 7.край с него 8.среща 9.изневара 10.нова любов 11.ще успееш във всичко 12.гадже 13.нещо лошо 14.тъп ден 15.ще се сбият за теб
Ано не разбирате нещо пишете Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...
-На Палеца - Любимия човек в този момент не само мисли за теб но и прави планов за предстоящата романтична вечеря
-На Показалеца - Стига с тия нерви! По-спокойно!
-На Средния - Предстои ти покана за купон
-На Безимения - Внимавай! Някой от учителите се е сетил за теб
-На Кутрето - Няма да имаш особени проблеми
Дясна ръка
-На Палеца - Някоя приятелка ти "има зъб"
-На показалеца - Имаш таен обожател
-На Средния - Предстои ти дълга любовна връзка
-На Безимения - Родителите ти са в добро настроение. Сега е моментът да им съобщиш или поискаш нещо
-На Кутрето - Нещо което е станало или предстои да стане, не е от значение "не се връзвай"
1 - Напиши името на човек от срещуположния пол 2 - Кой ти е любимия цвят от тези - Черен,Червен,Син,Зелен или Жълт? 3 - Първият ти инициал А - П,Л-Р,С - Я ? 4 - Месецът ти на раждане? 5 - Кой цвят харесваш повече - черно или бяло? 6 - Напиши името на човек от същия пол 7 - Любимото ти число? 8 - Калифорния или Флорида? 9 - Избери - океанът или езерото? 10 - Напиши желание
отговори 1.това е името на 4овекът в който истински си влюбен 2.ако си избрал: 4ервено ти си жив исполнение с любов 4ерно ти си скромен и агресивен зелен твоята душа е 6тастлива и изла4ва спокоиствие син ти си 4овек със спонтанен харакрер жълт ти си 6тастлив 4овек и даваш добри съвети на другите 3.Ако инициалат ти е А-П има6 много приятели и любов в живота Л-П опитва6 се да се насладиш на живота и любовта ти скоро 6те разцафне С-Я оби4аш да помага6 и баде6тето ти изглежда добро 4.ако си родена: Януяри-Март годината ти 6те е добра и 6те разбере6 4е си влюбен в този които не си о4аквал Април-Юни 6те има6 силна вразка но тя няма да трае дълго Юли-септември 6те има6 незабравима година с много промени Септември-Декември годината няма да е от наи добрите но 6те открие6 сродна ду6а 5.Ако избереш: 4ерно-живота ти 6те трагне в разли4на посока и 6те има много промени и 6те се радва6 на тях бяло-6те намери6 приятел които 6те ти се доверява и не може6 да разбере6 това 6.Това е наи-добрият ти приятел 7.това е броят на близките приятели които 6те има6 ж живота си 8.Ако избереш Калифорния-оби4а6 приклю4енията Флорида-романти4на душа си 9.Ако избереш: езерото-верен си на приятелите си и си малко резервиран океан-ти си спонтанен и оби4аш места с много хора 10.Желанието ти щте се сбадне ако пусне6 това в друг форум до 1 4ас Коя Съм? Не Ти Трябва Да Знаеш Чия Съм? Ничия. Само На Себе Си Каква Съм? Различна. И Никога Еднаква Къде Съм? До Теб. И преди да се усетиш вече ме няма...