АБВ иска контактна група за кадровите промени в Кърджали, в момента имало хаос при уволненията и назначенията

„Категоричен противник съм на партийните политически чистки без оглед на професионалните качества и административен капацитет на хората”, заяви областният координатор на „Алтернатива за Българско Възраждане” (АБВ) в Кърджали Ангел Коджаманов.
Формацията на Георги Първанов АБВ иска контактна група, в която да участват представители на ГЕРБ, Реформаторския блок и АБВ, да взима решения за кадровите промени.
„Наложително е да има съгласуваност по отношение на кадровата политика на управляващите”, каза бившият областен управител на Кърджали.
От АБВ ще предложат на централното ръководство на партията да бъдат изградени контактни групи между коалиционните партньори на областно ниво. „По този начин ще бъде избегнат хаоса, който сега се забелязва при освобождаването на досегашни кадри и назначаването на нови”, подчерта Коджаманов.
В брифинга участие взе народният представител от Смолян Петър Кадиев, който ще има приемни в Кърджали. В града край Арда ще има негов офис.
„В областта на кадровата политика няма да търсим на човека работа, а ще търсим хора, които могат да свършат работата”, каза Петър Кадиев.
24rodopi.com
hard admin

*

Top