„АБВ“ към другите в Кърджали: Нашата листа е по-нетрадиционна от вашите листи!

Структурата на партия „Алтернатива за Българско Възраждане” (АБВ)  в Кърджали обсъди  проектолистата и ще представи пред Националния съвет своите предложения на предстоящото заседание в неделя в столицата.  Това съобщиха от формацията, създадена от социалиста Георги Първанов, който бе два мандата президент.
„АБВ” – Кърджали отправя предизвикателство към останалите партии с нетрадиционния подход при структурирането на листата си. В нея  е представен широк спектър от професионалисти в различни области с различен политически опит”, категорични са от местната партийна централа.
„АБВ” се допитва до хората и в Кърджали
Политическа партия „Алтернатива за българско възраждане” (АБВ) е първата партия, която започна всенародно допитване по предизборната си програма. След като огласи ангажиментите, които поема, ПП „АБВ” поиска мнението на хората с анкета. „Възстановяване на държавността, коренна промяна на политическия модел и предотвратяване на демографския срив и възраждане на нацията” са трите основни цели, към постигането на които ще се стремят членовете и симпатизантите на партията. „За постигането на тези цели, ние се обръщаме към Вас и търсим мнението Ви по следните въпроси”, се казва в анкетната карта и в 11 точки са изброени основните приоритети, за които от АБВ искат да чуят гласа на народа. Сред тях са – референдум за нова конституция, включително промяна на държавното устройство – установяване на президентска република; смесена избирателна система – мажоритарен избор на половината от народните представители; трикратно намаляване на държавните субсидии за партиите, премахване на партийните назначения и квоти в бордове на фирми и в администрацията, граждански контрол върху партиите и институциите и т.н.
Кърджалийци, които искат да им се чуе думата, могат да попълнят анкетна карта и впоследствие да проконтролират изпълнението на поетите ангажименти, категорични са активистите на ПП „АБВ” в Източните Родопи. Вече и в Кърджали има място, където можем да се срещаме с хората и да получаваме мненията им, съобщават от местната партийна централа и допълват, че офисът е в Търговски комплекс „Орфей”, на първия етаж.
24rodopi.com
hard admin

*

Top